Uykuda alışveriş yapma hastalığı olduğunu söyledi! Binlerce dolar borca girdi

42 yaşındaki Kelly Knipes, nadir görülen bir uyku bozukluğu sebebiyle uyurken alışveriş yapma hastalığının olduğunu dile getirdi.

Uykuda alışveriş yapma hastalığı olduğunu söyledi! Binlerce dolar borca girdi

Gece geç saatlerde yapılan harcamaları sebebiyle Knipes binlerce dolar borcunun bulunduğunu itiraf etti. İngiltere'de yaşamını sürdüren 42 yaşındaki Kelly Knipes isimli bir kadın, parasomnia adı verilen nadir görülen bir uyku bozukluğu sebebiyle uykusunda alışveriş yaptığını dile getirdi.

uykuda-alisveris-yapma-hastaligi-oldugunu-soyledi-binlerce-dolar-borca-girdi.jpg

YATAĞA GİTMEK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ
Uyumak için koyun saymak yerine istemsiz bir şekilde alışveriş sepetine ürün eklediğini dile getiren Knipes, 3.800 dolardan (yaklaşık 122 bin 643 TL) fazla para harcadığını sözlerine ekledi. South West Haber Servisi'ne röportaj veren Knipes, 2018 yılında kendisine, uyku esnasında ortaya çıkan anormal ve istenmeyen davranışları içeren bir durum olan parasomni teşhisi konulduğunu dile getirdi. Uyumak için yatağına gittiği esnada kendisini neler beklediğini bilmediğini dile getiren Knipes, "Gecenin neye yol açacağını bilmiyorum' diye yatağa gitmek gerçekten üzücü ve sinir bozucu" ifadelerini kullandı.

uykuda-alisveris-yapma-hastaligi-oldugunu-soyledi-binlerce-dolar-borca-girdi-001.jpg

Kelly Knipes, nadir görülen bir uyku bozukluğu sebebiyle uyurken alışveriş yapma hastalığının olduğunu dile getirdi. Gece geç saatlerde yapılan harcamaları sebebiyle Knipes binlerce dolar borcunun bulunduğunu itiraf etti. İngiltere'de yaşamını sürdüren 42 yaşındaki Kelly Knipes isimli bir kadın, parasomnia adı verilen nadir görülen bir uyku bozukluğu sebebiyle uykusunda alışveriş yaptığını dile getirdi.