Bir garip olay! Tren kazası geçiren kişinin kopan bacağı çalındı

Tren kazası geçiren ve kazada bacağı kopan kişinin kopan bacağının çalındığı öğrenildi. Bacağı çalan şahsın 27 yaşında olduğu ve kısa süre içinde polis tarafından yakalandığı bilgisine yer verildi.

Bir garip olay! Tren kazası geçiren kişinin kopan bacağı çalındı

Amerika Birleşik Devletleri’nde meydana gelen ilginç olay uzun süre konuşuldu. Aktarılan bilgilere göre bir tren kazasında hayatını kaybeden kişinin kazada kopan bacağı çalındı. Bacağı çalan kişinin 27 yaşında bir adam olduğu ve polis tarafından kısa bir süre içinde yakalandığı belirtildi. Kazanın hemen ardından kopmuş bacağı alan şahıs olay yerindeki görgü tanığının polise ihbarı üzerine yakalandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay, geçtiğimiz Cuma sabahı Wasco şehrindeki Amtrak tren istasyonunda meydana geldi. Yaşanan tren kazasında trenin çarptığı kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonucu vücudu parçalanan şahsın bacağının da koptuğu öğrenildi. Kazanın ardından olay yerindeki bir görgü tanığı polisi arayarak bir adamın yerde duran kopmuş bacağı aldığını ihbar etti.

bir-garip-olay-tren-kazasi-geciren-kisinin-kopan-bacagi-calindi.jpg

KAZADA KOPAN BACAĞI ÇALDI

Olay yerinde cep telefonu kamerasına yansıyan ve kısa süre içinde de sosyal medyada gündem olan videoda bir şahsın kopmuş bacağı alarak yol kenarında yürüdüğü görülüyor. Söz konusu görüntülerde şahsın ilk olarak yerden aldığı bacağı kokladığı ardından da kameraya karşı dönerek elindeki bacağı salladığı anlar yer alıyor. Yapılan ihbar üzerine olay yerine intikal eden polis ekipleri şahsı gözaltına alıyor. Öte yandan bu olayın ardından yerel medya kaynaklarından aktarılan haberlerde bu yıl içinde buna benzer ikinci olay olduğu aktarıldı. Daha önce de başka bir tren kazasının ardından kimliği belirsiz bir şahsın bir evsizler barınağına kesik bir insan eliyle gittiği belirtildi.