Dev fil yaşlı adamı ezerek öldürdü! Her şey saniyeler içinde oldu

Dev filin yaşlı bir adamı ayağının altında ezerek öldürdüğü anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Filin saldırısına uğrayan 62 yaşındaki yaşlı adamın fil bakıcısı olduğu ve elindeki sopayla filin bacaklarına vurduğu görülüyor.

Dev fil yaşlı adamı ezerek öldürdü! Her şey saniyeler içinde oldu

Hindistan’da fillere büyük önem veriliyor. Hint kültürünün önemli bir parçası olan filler halk için oldukça büyük bir öneme sahip. Festivallerin düzenlendiği bölge halkı için de büyük önem taşıdığı bilinen filler, eğlence ve günlük işlerde de insanların en büyük yardımcıları olarak görülüyor. Tarih boyunca da Hintlilerin hep çok büyük değer verdiği bilinen filler için özel bakıcılar bulunuyor. Yaşlı bir fil bakıcısının file sopayla vurmasının ardından yaşanan feci olay ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

SOPAYLA VURDUĞU FİLİN SALDIRISINA UĞRADI

Hindistan’da meydana gelen ve güvenlik kameralarına yansıyan olayda 62 yaşındaki bir fil bakıcısının sopayla vurduğu filin saldırısına uğradığı ve hayvana vurmasının bedelini canıyla ödediği anlar yer alıyor. Elinde tuttuğu sopayla filin bacaklarına vurduğu görülen yaşlı adamın bir süre daha sopayla file vurmaya devam ettiği anlarda geri geri kaçan filin bir süre sonra oldukça şiddetli bir darbeyle adamı bir anda yere savurduğu görüntülerde yer alıyor.

dev-fil-yasli-adami-ezerek-oldurdu-her-sey-saniyeler-icinde-oldu.jpg

dev-fil-yasli-adami-ezerek-oldurdu-her-sey-saniyeler-icinde-oldu-001.jpg

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Filden gelen güçlü darbeyle neye uğradığını şaşıran adamın yerden kalkmasına fırsat vermeyen tonlarca ağırlıktaki fil, ayakları altına aldığı adamı ezdi. Öfkeli olduğu görülen ve her saniye saldırının şiddetini daha da artıran file başka bir adam tarafından müdahale edilmek istendi. Saniyeler içinde filin ayakları altında güçlü darbelerle ezilen yaşlı adamın olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.