Oğlunu bıçaklayarak öldürdü! Sebebi ise…

Amerika Birleşik Devletleri'nin İndiana kentinde 31 yaşındaki Chritopher Allen Lisby isimli bir adam evinin salonunda göğsünden bıçaklanmış halde yerde yatarken tespit edildi.

Oğlunu bıçaklayarak öldürdü! Sebebi ise…

Hastanede tedavi altına alınan Lisby durumunun stabil olmasına rağmen olayın sonrasında ki gün yaşamını yitirdi. 31 yaşındaki adamın babasıyla yaşadığı kavganın ardından babası tarafından bıçaklandığı ifade edildi. Amerika Birleşik Devletleri'nin İndiana bölgesinde yaşamını sürdüren 59 yaşındaki Timothy Lisby isimli bir adam oğlu Chritopher Allen Lisby ile lavabonun içinde bulunan kirli bulaşıklar nedeniyle kavga etti. Dogie Road bölgesindeki evlerinin zemininde baba ile oğlunun güreştiği sonucunda ise baba Timothy'in oğlunu bıçakladığı ifade edildi.

oglunu-bicaklayarak-oldurdu-sebebi-ise.jpg

Baba olayın sonrasında polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Christopher Lisby hastanede tedavi altına alınmasına rağmen yaşamını yitirdi.

oglunu-bicaklayarak-oldurdu-sebebi-ise-001.jpg

31 yaşındaki adamın babasıyla yaşadığı kavganın ardından babası tarafından bıçaklandığı ifade edildi. Amerika Birleşik Devletleri'nin İndiana bölgesinde yaşamını sürdüren 59 yaşındaki Timothy Lisby isimli bir adam oğlu Chritopher Allen Lisby ile lavabonun içinde bulunan kirli bulaşıklar nedeniyle kavga etti. Dogie Road bölgesindeki evlerinin zemininde baba ile oğlunun güreştiği sonucunda ise baba Timothy'in oğlunu bıçakladığı ifade edildi. Baba olayın sonrasında polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Christopher Lisby hastanede tedavi altına alınmasına rağmen yaşamını yitirdi.