Gece gelen seslere dayanamayıp babaannesinin odasına kamera yerleştirdi görüntüler şok etti

Bir kişinin geceleri babaannesinin odasından gelen garip sesler üzerine odaya koyduğu kameraya yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Gündem olan görüntülere yorum yağdı.

Gece gelen seslere dayanamayıp babaannesinin odasına kamera yerleştirdi görüntüler şok etti

Rusya’da kaydedildiği aktarılan görüntülerde bir şahsın babaannesinin odasından duyduğu garip sesler üzerine odaya kamera yerleştirdiği ve kameraya yansıyan görüntülerin ardından büyük şok yaşadığı öğrenildi. Geceleri babaannesinin odasından gelen garip sesler duyan şahıs, çareyi odaya kamera yerleştirmekte buldu. Odaya yerleştirdiği kamera ile olup biteni anlamak isteyen şahıs, kameraya yansıyan görüntüleri izledikten sonra şaşkına döndü.

GECELERİ GARİP SESLER DUYUYORDU

Görüntüler Rusya’da kaydedildi. Geceleri babaannesinin odasından gelen garip sesler duyan ve bu seslere anlam veremeyen şahıs, olup biteni anlamak için babaannesinin yattığı odaya kamera yerleştirdi. Odaya yerleştirdiği kameraya yansıyan görüntülerde babaannenin herkes odasından çıktıktan sonra yatağından kalkarak garip hareketler sergilediği görüldü.

gece-gelen-seslere-dayanamayip-babaannesinin-odasina-kamera-yerlestirdi-goruntuler-sok-etti.jpg

gece-gelen-seslere-dayanamayip-babaannesinin-odasina-kamera-yerlestirdi-goruntuler-sok-etti-001.jpg

GECELERİ TUHAF HAREKETLER SERGİLİYOR

Odasına götürülen ve yatağına yatırılan babaanne, ışıklar kapanıp herkes odasından çıktıktan sonra yatağından kalkarak tuhaf hareketler sergiliyor. Odaya yerleştirilen kameraya da yansıyan bu tuhaflıklar sosyal medyada da gündem oldu. Görüntüleri izleyenler ise yorumsuz kalamadı. Babaannenin kliniğe yatırılması gerektiğini söyleyenler de olurken gelen yorumlar arasında; ‘Otobüste yer bekleyen babaanneye bak’, ‘Kadın direkt kliniğe yatırılmalı başka türlü çözümü yok’, ‘Babaanne geceleri cin gibi’ ifadeleri de yer aldı.