Kendi ülkesindeki erkeklerden sıkılıp başka ülkeye gitti bakın sonuç ne oldu

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşamını sürdüren Celeste Hartley isimli bir kadın kendi ülkesindeki erkeklerden sıkılınca yeni ilişkiler yaşamak için başka bir ülkeye seyahat etti.

Kendi ülkesindeki erkeklerden sıkılıp başka ülkeye gitti bakın sonuç ne oldu

Bir flört uygulaması üzerinden İspanya'da eşleştiği adamı görebilmek için Malaga kentine gitme kararı aldı.

kendi-ulkesindeki-erkeklerden-sikili-baska-ulkeye-gitti-bakin-sonuc-ne-oldu.jpg

“ULUSLARARASI OLMAK ZORUNDASIN”
TikTok'tan yaptığı bir paylaşımında sıradışı bir flört deneyimini anlatan Celeste Hartley isimli bir kadın İngiltere'deki başarısız ilişkilerinden bıktığını ifade ederek İspanya’ya gitti. Bir flört uygulaması üzerinden eşleştiği kişiyle buluşmak için İspanya'nın Malaga şehrine 250 sterlinlik (yaklaşık 10 bin 270 TL) değerinde bir bilet satın alarak gitti. TikTok'ta flört deneyimi 250 bin izlenmeye ulaşmayı başaran genç kadının paylaşımı gündem olurken Hartley, "Londra'da flört etmek o kadar kötü olduğunda uluslararası olmak zorundasın. İngiliz erkeklerinden o kadar çok bıktım ki test sürüşü için İspanya'ya gittim. Sonuç şaşırtıcıydı" ifadelerini kullandı.

kendi-ulkesindeki-erkeklerden-sikili-baska-ulkeye-gitti-bakin-sonuc-ne-oldu-001.jpg

YORUM YAĞMURUNA TUTULDU
Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Hartley'in gönderisine yorum ve beğeni yağdırdı. Bir sosyal medya kullanıcısı paylaşıma, "Gerçekten iyi cesaret" şeklinde yorum yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, "Geçen hafta Türkiye'ye uçtum ve aynısını yaptım ve bu en doğru karardı" yorumunu yaptı.