Instagram’ın erişime açılacağı saat belli oldu! Kriz çözüldü heyecan dorukta

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’daki erişim engeliyle ilgili yaptığı son dakika açıklamasında beklenen müjdeyi verdi. Milyonlarca Instagram kullanıcısı erişim engelinin kalkacağı tarihi merak ediyordu.

Instagram’ın erişime açılacağı saat belli oldu! Kriz çözüldü heyecan dorukta

BTK, 2 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye’de Instagram’ı erişime engelledi. Instagram’ın katalog suçlara uymaması sebebiyle erişim engeli getirildiğini duyuran BTK, platformun tekrar erişime açılacağı tarihle ilgili herhangi bir bilgilendirme yapmadı. Gözler günlerdir Ulaştırma Bakanlığı’ndaydı. Son durumla ilgili sık sık bilgilendirme yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan beklenen müjde geldi. Instagram bu akşam erişime açılıyor.

INSTAGRAM SAAT 21.30’DA AÇILACAK

Türkiye’de erişime kapatılan Instagram’ın tekrar ne zaman normale döneceği merak ediliyordu. Instagram kullanıcıları 8 gündür her gün Instagram’la ilgili yeni bir gelişme var mı araştırıyordu. Beklenen haber geldi ve Instagram’ın erişime açılacağı saat belli oldu. Instagram’ın tekrar normale dönmesine sayılı dakikalar kaldı. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Instagram, bu akşam Türkiye’de yeniden erişime açılıyor. Instagram’ın 10 Ağustos 2024 Cumartesi (bu akşam) saat 21.30’da erişime açılacağı duyuruldu.

instagram-in-erisime-acilacagi-saat-belli-oldu-kriz-cozuldu-heyecan-dorukta.jpg

BAKAN URALOĞLU BİZZAT DUYURDU

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram ile ilgili yaptığı son dakika bilgilendirmesinde sosyal medya platformunun erişime açılacağı saatle ilgili bilgi verdi. META yetkililerinin Türkiye'nin şartlarını kabul ettiğini duyuran Bakan Uraloğlu, platformdaki erişim engelinin saat 21.30'da açılacağını bildirdi. Kriz çözüldü ve META,Türkiye'nin şartlarını kabul etti. Instagram saat 21ç30'da normale dönecek.