Astronot Alper Gezeravcı hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama var

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı’nın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Kocaeli’de meydana gelen kazada Alper Gezeravcı’nın da yaralandığı öğrenildi. Astronot Alper Gezeravcı’nın sağlık durumu merak ediliyor.

Astronot Alper Gezeravcı hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili açıklama var

Türkiye’nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı’nın içinde bulunduğu araç Kocaeli2de kaza yaptı. Meydana gelen trafik kazasında Alper Gezeravcı ve 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Olayla ilgili araştırmalar sürerken Alper Gezeravcı’nın sağlık durumu da merak ediliyor.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, trafik kazası geçirdi. Alper Gezeravcı'nın sağlık durumu merak edilirken kazayla ilgili detaylar ve yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgiler gelmeye başladı. Kazanın Kocaeli'de meydana geldiği öğrenildi.

astronot-alper-gezeravci-hastaneye-kaldirildi-saglik-durumuyla-ilgili-aciklama-var.jpg

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza, TEM Otoyolu'nun İzmit geçişi İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki otomobil ile otobüsün çarpması sonucunda yaşanan kazada ülkemizin ilk Astronotu Alper Gezeravcı ile 2 kişi yaralandı. Kazada yaralananların olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

astronot-alper-gezeravci-hastaneye-kaldirildi-saglik-durumuyla-ilgili-aciklama-var-001.jpg

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerindeki ilk müdahale sonrasında ambulansa alarak hastaneye sevk ettikleri öğrenildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz da hastaneye gelerek Alper Gezeravcı ve diğer yaralıların sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hastane ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Vali Yavuz, kazanın D-100 Karayolunda bir servis aracının Alper Gezeravcı'nın içinde bulunduğu otomobile arkadan çarpması sonucunda meydana geldiğini belirtti. Otomobilde bulunan Alper Gezeravcı ve 2 kişinin kontrol amaçlı hastaneye sevk edildiğini aktaran Vali Seddar Yavuz, 'Gerekli tüm tetkikler yapıldı. Herhangi bir yaralanma tespit edilmemiştir. Kontrol amaçlı hastanemizde bulunuyor. Geçmiş olsun.' dedi.