Demet Evgar’dan sette kızını emzirirken paylaşım geldi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrolünde beraber yer aldığı Bahar dizisinin son bölümü yetişmeyince yayınlanmamıştı.

Demet Evgar’dan sette kızını emzirirken paylaşım geldi

Seyirciyi üzen bu kararın ardından Demet Evgar'ın yaptığı Anneler Günü paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu. İlk bölümden beri reyting rekorları kırmaya devam eden Bahar dizisinde Demet Evgar her hafta oyunculuğuyla gündem olmaya devam ediyor. Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un başrol oyuncusu olduğu Bahar dizisinin 11 Haziran'da sezon finali yapması beklenirken son bölüm de yetişmemişti. Evgar bu durumun anlayışla karşılanması gerektiğini dile getirdiği samimi bir video ile dikkatleri üzerine çekmişti.

demet-evgardan-sette-kizini-emzirirken-paylasim-geldi.jpg

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Güzel oyuncu şimdi de Anneler Günü paylaşımıyla gündem olmayı başardı. Ünlü oyuncu bu sefer de sette kızı Mavi'yi emzirdiği Anneler Günü paylaşımıyla konuşuldu. Bahar'ın güzel oyuncusuna "Hem başarılı hem de iyi bir anne", "Sette de evladı yanında helal", "Ya sana helal olsun" şeklinde yorumlar aldı.

demet-evgardan-sette-kizini-emzirirken-paylasim-geldi-001.jpg

DEMET EVGAR HAKKINDA

Demet Evgar 19 Mayıs 1980, Manisa’da dünyaya gelmiştir, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Arnavut kökenlidir. Oyunculuğa 17 yaşındayken, Manisa'daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosu'nda başlamıştır. Sahneye ilk kez Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla çıkmıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir. Konservatuvar eğitimi sırasında arkadaşlarıyla Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurmuştur. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalışmıştır. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol almıştır.