Düğünde pantolonu yırtılan damat şoku! Her şey davetlilerin gözü önünde yaşandı

Düğünde damadın başına gelen talihsizliği görenler hem şaşırdı hem üzüldü. Gelinle damadın dans ettiği esnada yaşanan talihsiz olay salondaki davetlileri de şoke etti. Zor anlar yaşayan damadın görüntüleri gündem oldu.

Düğünde pantolonu yırtılan damat şoku! Her şey davetlilerin gözü önünde yaşandı

En özel günlerinde davetlilerle birlikte doyasıya eğlenen gelin ve damadın bu mutlu günlerinde yaşanan talihsiz olay kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Gelin ve damadın dansını izleyen davetliler dans sırasında damadın gelini kucağından bıraktığı anlarda yaşanan şanssızlıkla şoke oldu. Gelini kucağından indirirken pantolonu yırtılan damat ne yapacağını şaşırdı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda da yorum aldı.

EN ÖZEL GÜNÜNDE BÜYÜK ŞANSSIZLIK

Düğünlerinde doyasıya eğlenen gelin ve damadın dans gösterisi büyük bir şanssızlıkla sona erdi. Dans ettikleri sırada kimsenin aklına bile gelmeyeceği bir olay yaşandı. Gelini kucağına alan damadın daha sonra gelini aşağı indirmek istediği anlarda eğilmesiyle pantolonu yırtıldı. Her şey davetlilerin gözü önünde saniyeler içinde olurken damat o anlarda ne yapacağını şaşırdı.

dugunde-pantolonu-yirtilan-damat-soku-her-seydavetlilerin-gozu-onunde-yasandi.jpg

dugunde-pantolonu-yirtilan-damat-soku-her-seydavetlilerin-gozu-onunde-yasandi-001.jpg

GELİN DURUMU KRYTARMAYA ÇALIŞTI

Dansları esnasında gelini kucağından yavaşça yere bırakmak isteyen damadın o anlarda pantolonunun arka kısmı yırtıldı. Pantolonunu kontrol eden ve yırtıldığını anlayan damat ise ne yapacağını şaşırdı. Devreye giren ve durumu kurtarmak için uğraşan gelin ise damadı iterek pistin dışına çıkardı. O anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Damadın yaşadığı talihsizliği izleyen sosyal medya kullanıcıları bu duruma yorumsuz kalamadı. Yapılan bazı yorumlarda; ‘İşte size ömür boyu unutulamayacak düğün’, ‘Olur olmadık şovlar yapmaya kalkarsan olacağı bu’, ‘Utancımdan yerin dibine girerdim’ ifadeleri kullanıldı.