SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Hafta Başında JEST Geldi! 17-20-26-27-28 Mayıs'ta Hesaplarda

Yeni haftada emekliye müjde geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklisine 17-20-26-27-28 Mayıs’ta IBAN’dan ödeme yatacak.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine Hafta Başında JEST Geldi! 17-20-26-27-28 Mayıs'ta Hesaplarda

Türkiye'deki emekliler için SGK'nın ödeme açıklamaları devam ediyor. Mayıs 2024 emekli maaşı ödeme takvimi ile ilgili mühim tarihler duyuruldu. Emekliler, 17 Mayıs'ta başlayan ödemeleri cebine koyarken aynı zamanda ilave ödemeler içinde tarih verildi. 16 milyon emekli hem maaş ödemesini alacak hem de Bankaların sağladığı promosyon fırsatları ile rahat bir nefes alma fırsatına sahip olacak. Peki SGK emekli maaşı ödeme tarihleri neler? 2024 mayıs ayı emekli maaşı ödeme takvimi ve diğer detaylar haberimizde…

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından her ay açıklanan emekli maaşı ödeme takvimi Türkiye'deki milyonlarca emekli için büyük önem taşıyor. SSK bağ-kur 4c emeklisi vatandaşlar her ayın başında araştırma yaparak SGK'nın açıkladığı tarihleri öğrenmeye çalışıyor. Mayıs 2024 emekli maaşı ödeme tarihleri değişti mi sorusunun yanı sıra son günlerde sık sık araştırılıyordu. SGK'dan emekliyi rahatlatacak son dakika açıklaması geldi. Peki mayıs ayı emekli maaşı ödemeleri ne zaman yatacak? SGK Mayıs 2024 emekli maaş ödeme takvimi ve merak edilenler haberimizde…

MAYIS AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ DEĞİŞTİ Mİ?

Emekli maaşı alan Milyonlarca kişi son günlerde sosyal medyada ve bazı Basın Yayın kuruluşlarında yer alan “emekli maaşı ödeme tarihleri değişti” iddialarına ilişkin araştırma yapıyordu. Bu iddialar üzerine sosyal güvenlik kurumundan da önemli bir açıklama geldi. SGK'dan yapılan açıklamaya göre Mayıs 2024 emekli maaşı ödeme takviminde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yani emekliler Mayıs ayında da her ay olduğu gibi aynı tarihlerde maaş ödemelerini alacak.

SGK MAYIS AYI EMEKLİ MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal güvenlik kurumu Sosyal medyada dolaşan iddialar üzerine Mayıs 2024 emekli maaşı ödeme tarihlerini de açıkladı. Buna göre 4C emeklileri 15 Mayıs tarihinde ödeme alacak. SSK ve bağ-kur emeklileri için ise emekli tahsis numarası sonuna göre maaş ödemeleri şu tarihlerde yapılacak:

SSK Emeklisi Mayıs Ayı Maaş Ödeme Takvimi 2024:

Tahsis numarası 9 ile bitenler için: 17 Mayıs

Tahsis numarası 7 ile bitenler için: 18 Mayıs

Tahsis numarası 5 ile bitenler için: 19 Mayıs

Tahsis numarası 3 ile bitenler için: 20 Mayıs

Tahsis numarası 1 ile bitenler için: 21 Mayıs

Tahsis numarası 8 ile bitenler için: 22 Mayıs

Tahsis numarası 6 ile bitenler için: 23 Mayıs

Tahsis numarası 4 ile bitenler için: 24 Mayıs

Tahsis numarası 2 ile bitenler için: 25 Mayıs

Tahsis numarası 0 ile bitenler için: 26 Mayıs

Bağ-Kur Emeklisi Mayıs Ayı Maaş Ödeme Takvimi 2024:

Tahsis numarası 9, 7 ve 5 ile bitenler için: 25 Mayıs

Tahsis numarası 3 ve 1 ile bitenler için: 26 Mayıs

Tahsis numarası 8, 6 ve 4 ile bitenler için: 27 Mayıs

Tahsis numarası 2 ve 0 ile bitenler için: 28 Mayıs

EMEKLİYE PROMOSYON FIRSATLARI DA DEVAM EDİYOR

Emekli maaşı alanlar için mayıs ayında SGK'nın sağladığı maaş ödemelerinin yanı sıra promosyon fırsatları da devam ediyor. SSK bağ-kur ve 4C emeklileri için kamu bankaları 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ücreti öderken özel bankalarda ise bu miktar 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Emekliler bankalara 3 yıllık maaş taahhütü vererek promosyon ödemesi alabiliyor.