Cinsel organı yüzünden Olimpiyatlardan elenen Fransız sporcu sessizliğini bozdu

Olimpiyat Oyunları dünya gündeminde geniş yer bulmaya devam ediyor. Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’na damga vuran sporculardan birisi de Fransız sporcu Anthony Ammirati oldu. Sosyal medya Fransız sporcuyu konuşmuştu.

Cinsel organı yüzünden Olimpiyatlardan elenen Fransız sporcu sessizliğini bozdu

Olimpiyat Oyunları’nda sırıkla atlama kategorisinde ülkesini temsil eden Fransız sporcu Anthony Ammirati, cinsel organının engele çarpması sonucu yere düşmüş ve final şansını kaybetmişti. Cinsel organı yüzünden Olimpiyat Oyunları’ndan elenen sporcudan ilk kez açıklama geldi. Sosyal medyanın günlerce konuştuğu olay sonrasında sessizliğini bozan Fransız sporcu, yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

OLİMPİYAT OYUNLARI’NDA TALİHSİZ BİR AN YAŞADI

2024 Paris Olimpiyat Oyunları sürüyor. Turnuva kapsamında bazı ilginç olaylar da gündeme geliyor. Olimpiyat Oyunları’nda sırıkla atlama dalında yarışan 20 yaş altı Dünya Şampiyonu Fransız sporcu Anthony Ammirati, yarıştığı anlarda tüm dünyanın gözü önünde talihsiz bir an yaşadı. Cinsel organı yüzünden Olimpiyatlardan elenen sporcunun u talihsiz anı sosyal medyada uzun süre gündemde kalmıştı.

cinsel-organi-yuzunden-olimpiyatlardan-elenen-fransiz-sporcu-sessizligini-bozdu.jpg

cinsel-organi-yuzunden-olimpiyatlardan-elenen-fransiz-sporcu-sessizligini-bozdu-001.jpg

CİNSEL ORGANI ENGELE ÇARPTI

Grup aşamasında yarışan ve kritik bir atlayış esnasında talihsizlik yaşayan Fransız sporcunun cinsel organı çıtaya çarpmış ve bu sebeple finale kalamamıştı. Sosyal medyanın gündemine yerleşen bu olay günlerce konuşulmuştu. Herkesin konuştuğu Fransız sporcu olayla ilgili sessizliğini bozdu. Başına gelen talihsiz olayın ardından TikTok’tan paylaşım yapan Anthony Ammirati, ‘Performansınızdan daha fazla paketinizle ilgi çekiyorsunuzdur’ ifadeleriyle kendisine yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi.