Serpil Gül Arnavutköy’de katledildi! Boşanma aşamasındaki eşi peş peşe tetiğe bastı

İstanbul Arnavutköy’de kan donduran bir olay yaşandı. Boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından katledilen 2 çocuk annesi Serpil Gül, vahşice katledildi. Yanındaki silahla birlikte Serpil Gül’ü kovalayan şahıs peş peşe 3 el ateş etti.

Serpil Gül Arnavutköy’de katledildi! Boşanma aşamasındaki eşi peş peşe tetiğe bastı

Arnavutköy’de yaşanan katliam mahalledeki vatandaşların cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. 2 yıldır boşanma aşamasında olan Serpil Gül ile Harun Gül arasında tartışma çıktı. Çocuklarından birinin sünnet töreni için bir araya gelen ikili arasında bu sabah çıkan tartışmada kan aktı. İddiaya göre ikili çocuklara bakma konusunda tartışma yaşadı. Çıkan tartışma sonucunda Harun Gül’ün elindeki silahla Serpil Gül’ü kovaladığı öğrenildi. Sokak ortasında yere düşen talihsiz kadına ateş etmeye başlayan Harun Gül, peş peşe ateş ettiği 2 çocuğunun annesini öldürdü.

PEŞ PEŞE ATEŞ ETTİ

Olay, İstanbul Arnavutköy’de yaşandı. Bu sabah yaşandığı aktarılan olayda Serpil Gül, 2 yıldır boşanma aşamasında olduğu eşi Harun Gül tarafından silahla öldürüldü. İkilinin çocuklara bakma konusunda tartıştığı ve çıkan tartışmanın ardından Harun Gül’ün elindeki silahla Serpil Gül’ü kovalamaya başladığı sokak ortasında yere düşen kadına 3 el ateş ederek öldürdüğü belirtildi.

serpil-gul-arnavutkoy-de-katledildi-bosanma-asamasindaki-esi-pes-pese-tetige-basti.jpg

SİLAHIYLA BİRLİKTE POLİSE TESLİM OLDU

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Sağlık görevlilerinin de intikal ettiği olayda iddiaya göre Harun Gül, ambulansın sokağa girmesine izin vermedi ve öldürdüğü eşinin başında bekledi. Olay yerine gelen polis ekipleri megafonla Harun Gül’e teslim olması için çağrı yaptı. Harun Gül, silahıyla birlikte polis ekiplerine teslim oldu.

serpil-gul-arnavutkoy-de-katledildi-bosanma-asamasindaki-esi-pes-pese-tetige-basti-001.jpg

AİLE BAKANI MAHİNUR ÖZDEMİR GÖKTAŞ: SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Arnavutköy’de boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilen Serpil Gül ile ilgili sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı. 2 çocuk annesi Serpil Gül’ün sokak ortasında canice katledilmesi olayı ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ‘Arnavutköy’de bir kadının sokak ortasında canice katledilmesi ciğerimizi yaktı. Her fırsatta dile getirdim, getirmeye de devam edeceğim. Şiddetin kendisiyle birlikte, şiddeti doğuran sebepleri ortadan kaldırana kadar amasız, fakatsız, sıfır tolerans ilkesiyle mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Hayatını kaybeden kardeşimize Allah’tan rahmet diliyor, ailesinin acısını yüreğimin en derininde paylaşıyorum. Bakanlık olarak davaya müdahil olarak vicdansız katilin en ağır cezayı alması için sonuna kadar takipçisi olacağız!’ dedi.