Boğa güreşi festivalinde korku dolu anlar

Artvin'in Yusufeli ilçesinde organize edilen Boğa Güreşi Festivali maalesef korku dolu anlara sahne oldu.

Boğa güreşi festivalinde korku dolu anlar

Arenada güreşirken rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp üzerinden geçerek ezdi. Hakem yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Korkutan bu olay, ilçeye bağlı Alanbaşı köyünde gerçekleşti. Arenada güreşirken rakibinden kaçan boğa alanda görevli hakem Engin Niskavlioğlu'na çarpıp, ezerek üzerinden geçti.

boga-guresi-festivalinde-korku-dolu-anlar.jpg

“FESTİVALLERDE BÖYLE KAZALAR OLABİLİYOR”
Çevredekilerin yardımıyla hakem ayağa kaldırılırken, boğa ise sahibi tarafından iple bağlanarak sakinleştirilmeye çalışıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı hakemin tedavisi ayakta yapıldı. Yaşananları bir bir anlatan Engin Niskavlioğlu, "Köyde düzenlenen boğa güreşlerinde talihsiz bir kaza atlattım. 1 tonluk boğa kaçarken bana çarptı. Bende ve arkadaşlarımda herhangi bir sorun yok. Bu gibi festivallerde böyle kazalara rastlanılmaktadır. Biz güvenlik önemlerini alsak da bu gibi kazalar meydana geliyor" ifadelerini kullandı.

boga-guresi-festivalinde-korku-dolu-anlar-001.jpg

Artvin'in Yusufeli ilçesinde organize edilen Boğa Güreşi Festivali maalesef korku dolu anlara sahne oldu. Arenada güreşirken rakibinden kaçan boğa, hakeme çarpıp üzerinden geçerek ezdi. Hakem yaralanırken, o anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Korkutan bu olay, ilçeye bağlı Alanbaşı köyünde gerçekleşti. Arenada güreşirken rakibinden kaçan boğa alanda görevli hakem Engin Niskavlioğlu'na çarpıp, ezerek üzerinden geçti.