Tüm emekliler her ay 5000 TL ek ödeme alacak! 4A 4B 4C fark etmeden veriliyor

Emekliye her ay 5000 TL’lik nakit destek verilecek. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler alabiliyor.

Tüm emekliler her ay 5000 TL ek ödeme alacak! 4A 4B 4C fark etmeden veriliyor

Emekliler için 31 Mart yerel seçimleri öncesinde belediye başkan adaylarının birçok vaadi olmuştu. Özellikle 10.000 TL maaş alan ve geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere pazar desteği vaadi yoğun ilgi görmüştü. Yerel seçimlerin ardından emeklilere verilen sözler tutulmaya başlanıyor. 4A 4B 4c emeklisi olanlara pazar yardımı verilecek. Aylık 5000 TL olarak sağlanacak olan pazar yardımı ödeme tarihleri belli oldu.

Emekli maaşı alanlar için pazar desteği ödemesi veriliyor. Haziran ayı başında başvuruları sona erecek olan ödeme miktarı 5000 TL olarak belirlendi. 4A 4B 4c emeklisi olanların başvuru tarihini kaçırmadan işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

PAZAR DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Üsküdar Belediyesi tarafından emeklilere 5.000 liralık pazar desteği vadinde bulunulmuştu. Üsküdar Belediyesi bu sözünü tutarak başvuruları kabul etmeye başladı. Pazar desteği almak isteyen emekliler Üsküdar Belediyesi'ne giderek danışmanlar aracılığıyla başvuru işlemlerini yapabilecek. 10.000 TL maaş alan emekliler için geçerli olan yeni ödeme her ay düzenli olarak yapılacak.

tum-emekliler-her-ay-5000-tl-ek-odeme-alacak-4a-4b-4c-fark-etmeden-veriliyor-1.jpg

5000 LİRA PAZAR DESTEĞİ ALMA ŞARTLARI NELER?

4A 4B 4C emeklisi fark etmeden verilecek olan pazar desteği ödemeleri belirli şartlar doğrultusunda yapılıyor. Emeklilerin üstüne kayıtlı herhangi bir tapuya da otomobil olmaması gerekiyor. Aynı zamanda ikamet belgelerini çıkarmaları, kimlik fotokopisini de belediyeye vermeleri gerekiyor.

HER AY DÜZENLİ OLARAK ÖDENECEK

Emekliler 2024 yılında ciddi bir geçim sıkıntısı yaşıyor. Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz sürecinde zor günler geçiren emekli vatandaşlara belediyeler tarafından da önemli destek ödemeleri sağlanıyor. Pazar desteği de emekliler için Üsküdar Belediyesi tarafından düzenli olarak sağlanacak. Aylık 5000 TL olarak verilecek olan pazar desteği emeklilerin aylık alışverişlerini daha rahat bir şekilde geçirmelerini imkanı tanıyacak. Haziran ayının ilk haftasında başvuru işlemlerinizi yaparak devletten pazar desteği alabilirsiniz.