Tek tıkla ŞİPŞAK başvuru! Emekliye 10.000 TL hızlı destek ödemesi

Emekliye bayram öncesi ilaç gibi gelecek yeni bir ödeme açıklandı. Tek tıkla Şipşak başvuru yapacak emekliler 10.000 TL ödemeyi cebine koyacak.

Tek tıkla ŞİPŞAK başvuru! Emekliye 10.000 TL hızlı destek ödemesi

Kurban Bayramı öncesi milyonlarca emekli nakit ihtiyaçları için bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Emekliye en kolay ve özel kampanya Vakıfbank’tan geldi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa Vakıfbank 10.000 TL’ye kadar faizsiz nakit avans desteği sağlayacak. Üstelik emekliler tek tıkla Şipşak başvuru yaparak hemen nakit avans kullanabilecek.

EMEKLİYE BAYRAM ÖNCESİ ÖZEL DESTEK

Vakıfbank’tan yapılan son dakika açıklamasına göre bayram öncesi emekliler için özel destek ödemesi fırsatı geldi. Şubeye gitmeden tek tıkla Şipşak başvuru yapacak olan emekliler anında 10.000 TL faizsiz nakit avans alabilecek. Vakıfbank’ın faizsiz nakit avans kampanyasında altı ay taksit fırsatı var. Emekliler ATM aracılığıyla yapacakları başvurular sonucunda hızlıca onay alacak.

VAKIFBANK FAİZSİZ NAKİT AVANS ÖZELLİKLERİ

Emekli maaşını Vakıfbank’tan alanlar için geçerli olan faizsiz nakit avans kampanyasında 10.000 TL’ye kadar hızlı nakit avans fırsatı sunuluyor. Sıfır faizli olarak verilen nakit avans, hiç şubeye gitmeden yapılan başvurular sonucunda hemen alınabiliyor. Emekli maaşı alanlar kartlarını ATM’ye taktıktan sonra nakit avans bölümüne gelip başvuru işlemlerini tamamlayabiliyor. Ayrıca Vakıfbank’ın müşteri temsilcisi hattı üzerinden de iletişim kurarak daha detaylı bilgi alma şansına sahip olabilirsiniz.

YENİ MÜŞTERİ OLACAKLARA PROMOSYON DA VAR

Vakıfbank’ın kampanyasında yeni müşteri olacak emekliler için promosyon fırsatları da var. Emekliler Vakıfbank’ı tercih etmeleri ve üç yıllık maaş taahhüdü yapmaları durumunda tam 8000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon alabilecek. 31 Mart seçimleri öncesi promosyon fırsatlarını güncelleyen Vakıfbank, dul ve yetim aylığı alanlara da 5000 TL’ye kadar promosyon sağlıyor.