Suriyeli çoban emekli zabıta amirini boğazından bıçakladı

Afyonkarahisar’da meydana gelen olay kan dondurdu. Emekli zabıta amiri ve çiftçi Mehmet Akşit’in yanında çalışan Suriyeli çobanın bıçaklı saldırısına uğradığı ve boğazına aldığı bıçak darbesi sonrasında hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Suriyeli çoban emekli zabıta amirini boğazından bıçakladı

Emekli zabıta amiri ve çiftçi Mehmet Akşit’in vefat haberi yakınlarını yasa boğdu. Afyonkarahisar’da meydana gelen olayın detayları ise kan dondurdu. Mehmet Akşit’in yanında çalışan yabancı uyruklu çobanının bıçaklı saldırısına uğradığı ve saldırı sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Kaçan saldırgan ise jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Olay, Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde yaşandı. Eski zabıta amiri olan ve emekli olduktan sonra çiftçilik yapmaya başlayan 56 yaşındaki Mehmet Akşit, yanında çoban olarak çalışan Suriye uyruklu M.M.’nin bıçaklı saldırısında can verdi. İkili arasında iş konusunda tartışma çıktığı ve Mehmet Akşit’in traktörle tarlasını sürerken aracın üzerindeki M.M.’nin bıçaklı saldırısına uğradığı öne sürüldü.

suriyeli-coban-emekli-zabita-amirini-bogazindan-bicakladi-001.jpg

HASTANED EHAYATINI KAYBETTİ

Dün akşam saatlerinde Örenkaya Köyü Kır mevkiinde meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre, Mehmet Akşit ile yanında çalışan çoban M.M. arasında iş konusunda tartışma yaşandı. M.M., tartışma sonrasında Mehmet Akşit’i boğazından bıçakladı. Saldırgan olayın ardından hızla kaçarken Mehmet Akşit ise evine giderek eşinden yardım istedi. Eşinin durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrasında Mehmet Akşit’i hastaneye sevk etti. Hastaneye kaldırılan Akşit, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

suriyeli-coban-emekli-zabita-amirini-bogazindan-bicakladi.jpg

OLAYDAN SONRA KAÇAN ÇOBAN YAKALANDI

Saldırı sonrasında patronu Mehmet Akşit’e ait olan elektrikli motosikletle kaçan şüpheli M.M., jandarma ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bilgisine yer verildi.