Kardeşi sınıfta kalan abi okulu basıp öğretmeni yumrukladı

Eğitimciye şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Kız kardeşi sınıfta kaldığı için okula giden abinin öğretmenlerden birini yumrukladığı öğrenilirken yumruklu saldırı anı ise cep telefonu kamerasına an be an yansıdı.

Kardeşi sınıfta kalan abi okulu basıp öğretmeni yumrukladı

İstanbul’da yaşanan olayda iddiaya göre kız kardeşi sınıfta kalan abi, öğretmenlerle görüşmek için okula gitti. Kardeşini sınıfta bırakan öğretmenlerle konuşmak isteyen İ.D., öğretmenlerden biriyle tartışma yaşadı. Tansiyonun bir hayli yükseldiği anlarda öfkeden çılgına dönen abinin öğretmeni yumrukladığı görüldü. Olay anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Öğretmene saldıran şahsın olayı ardından gözaltına alındığı bilgisine yer verildi.

ÖĞRETMENLER ODASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki bir okulda yaşandı. İddiaya göre kız kardeşi sınıfta kalan İ.D. isimli abi, okul idaresiyle durumu görüşmek için kardeşinin okuluna gitti. Okula gelen İ.D., öğretmenler odasında 2 öğretmenle tartışma yaşadı. Tansiyonun bir hayli yükseldiği öğretmenler odasında yumruklu saldırı yaşandı.

kardesi-sinifta-kalan-abi-okulu-basip-ogretmeni-yumrukladi.jpg

ÖĞRETMENE YUMRUKLU SALDIRI

İ.D. ile öğretmenler arasında çıkan tartışma anında abi İ.D.’nin ‘Sen benim babamın arkasından konuşamazsın’ diyerek öğretmenlerden birine yumruk attığı öğrenildi. Yumruklu saldırı anı cep telefonu kamerasına snaiye saniye yansırken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan olayla ilgili açıklama geldi. Bakan Tunç açıklamasında İstanbul’daki bir lisede öğretmeni darbeden şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Tunç, öğretmene yönelik fiziki saldırı ile ilgili Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını aktardı ve şüphelinin gözaltına alındığı bilgisine yer verdi. Saldırıyı kınayan Tunç, ‘Evlatlarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, saldırıyı kınıyorum.’ notunu ekledi.