13 yaşındaki kız annesini döverek bayılttıktan sonra intihara kalkıştı

Zonguldak’ta yaşanan olayda 13 yaşındaki bir kız çocuğunun annesini rehin aldığı evde yaptıkları sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Annenin kızından aldığı darbeler ve olayın şokuyla baygınlık geçirdiği öğrenildi.

13 yaşındaki kız annesini döverek bayılttıktan sonra intihara kalkıştı

Zonguldak’ta meydana geldiği aktarılan olayda mental rahatsızlıkları bulunan 13 yaşındaki T.S.’nin annesiyle beraber yaşadığı evde anneyi rehin aldı ve intihara kalkıştı. Kızı tarafından rehin alınan ve fiziksel şiddete uğrayan annenin hem kızından aldığı darbeler hem de olayın şokuyla baygınlık geçirdiği öğrenildi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirilirken T.S., eve giren polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

ANNESİNİ VE BABAANNESİNİ REHİN ALDI

Olay, Zonguldak’ta Karadeniz Ereğli ilçesinde yaşandı. Mental rahatsızlıkları bulunan 13 yaşındaki T.S., beraber yaşadıkları evde annesini ve babaannesini rehin aldı. Çevredeki vatandaşlar olayın ilk anlarında babaanneyi kurtarırken anne ise evde rehin kaldı. Annesine evde fiziksel şiddet uygulayan T.S., annenin baygınlık geçirmesine sebep oldu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri trafiği durdurdu ve çevrede güvenlik önlemleri aldı.

13-yasindaki-kiz-annesini-doverek-bayilttiktan-sonra-intihara-kalkisti.jpg

İKNA ÇABALARI İŞE YARAMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri 13 yaşındaki kızı annesini bırakması için ikna etmeye çalıştı ancak yaklaşık 1.5 saat süren ikna çabaları işe yaramadı. Evde rehin alınan ve şiddet gören anneyi kurtarmak için harekete geçen polis ekipleri, kalkan yardımıyla eve girdi ve anneyi kurtardı. T.S. ve yüzü yara içinde kalan annesi sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.