Ayhan Sicimoğlu personeline parasını istediği için tokat attı

Televizyon programcısı ve gezgin olan Ayhan Sicimoğlu, parasını istemeye gelen personeline tokat attı.

Ayhan Sicimoğlu personeline parasını istediği için tokat attı

O anları cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydeden personel ise Sicimoğlu'nu polise şikayet edeceğini dile getirdi. Müzisyen, gezgin, radyocu ve TV programcısı Ayhan Sicimoğlu, tartıştığı personeline tokat atmasıyla gündemde bomba etkisi yarattı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan videoda, Sicimoğlu ve parasını istemeye gelen personelinin tartıştığı görüldü.

ayhan-sicimoglu-personeline-parasini-istedigi-icin-tokat-atti.jpg

Çalışan gencin çektiği görüntülerde, Sicimoğlu'nun "Çalışana para verilir" demesi dikkat çekiciydi. Sonrasında personelinin üzerine yürüyüp tokat atan Ayhan Sicimoğlu, arabasına binip olay yerinden hızla uzaklaştı. Diğer yandan o anları kayda alan personel ise tokat yedikten sonra Sicimoğlu'nu polise şikayet edeceğini dile getirdi.

ayhan-sicimoglu-personeline-parasini-istedigi-icin-tokat-atti-001.jpg

AYHAN SİCİMOĞLU KİMDİR?
Ayhan Sinan Sicimoğlu, 25 Ağustos 1950 tarihinde Niğde’de hayata gözlerini açmıştır. Sicimoğlu, kültür ve gezi programlarıyla tanınır. Latin müziği konusunda araştırmalar yapan Sicimoğlu, Türkiye’nin en önde gelen perküsyon sanatçılarından biri. Kayseri kökenli bir aileye mensup olan Sicimoğlu, Talas Amerikan Okulu ve Tarsus Amerikan Koleji'nde eğitim gördükten sonra, Hacettepe Üniversitesi Temel Bilimler Fakültesi'nde ekonomi eğitimi almıştır. Üniversiteden sonra fotoğraf ve film bölümlerinde okumak için İngiltere'ye giden Sicimoğlu, daha sonra moda fotoğrafçılığı yapmak için Roma'ya gitmiştir ve dört sene orada yaşamıştır. 1981'de döndükten sonra da New York'a yerleşti.