Yaz tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor 2024? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı?

Mayıs ayını uğurlayarak Haziran ayını karşılamaya hazırlandığımız günlerde öğrenciler ve velilerin en çok araştırdığı konulardan biri de okulların kapanış tarihi oluyor. Bu yıl okullar hangi tarihte kapanıyor merak ediliyor.

Yaz tatili ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor 2024? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı?

Artık ikinci dönemin son günleri. Okulların kapanış tarihi hem öğrenciler hem de veliler tarafından araştırılmaya başlandı. Yaz tatilinin başlangıç tarihi merak edilirken dönem sonunda karne alacak olan öğrenciler hem karne hem de tatil heyecanı yaşıyor. Peki, okullar ne zaman kapanacak 2024? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor 2024? Yaz tatili kaç gün? Okullar ne zaman yaz tatiline girecek 2024? İşte tüm merak edilenler…

OKULLAR 14 HAZİRAN’DA KAPANIYOR

Okullarda yaz tatiline doğru geri sayım devam ediyor. Dönem sonu yaklaşırken öğrenciler karne ve tatil heyecanını bir arada yaşıyor. Öğrenciler ve velilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor. 2024 yılına okullarda yaz tatili ne zaman başlıyor merak edilirken bu sorunun yanıtı geldi. Okullar 14 Haziran 2024 Cuma günü verilecek olan dönem sonu karneleri ile birlikte kapanacak ve öğrenciler için 3 aylık yaz tatili süreci başlayacak.

yaz-tatili-ne-zaman-basliyor-ne-zaman-bitiyor-2024-okullarin-kapanmasina-kac-gun-kaldi.jpg

YENİ ÖĞRETİM YILI 9 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim yılı takvimi yayımlandı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in imzasını taşıyan yeni eğitim-öğretim yılı takvimine göre öğretmenlerin mesleki çalışmaları 2 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak. 2024-2025 eğitim-öğretim yılında birinci dönem ise 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlayacak.