KPSS ortaöğretim geç başvuru tarihi belli oldu! Başvuruyu kaçıranlar DİKKAT

KPSS oturumları ile ilgili tüm detaylar ve yeni gelişmeler an be an takip ediliyor. KPSS sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, lisans, ön lisans ve ortaöğretim oturumları ile ilgili tüm detayları araştırıyor.

KPSS ortaöğretim geç başvuru tarihi belli oldu! Başvuruyu kaçıranlar DİKKAT

KPSS ortaöğretim sınav başvuruları başlamış ve başvuruların 18-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacağı duyurulmuştu. KPSS ortaöğretim sınav başvurusu 30 Temmuz 2024 Salı günü sona erdi. Bu tarihe kadar sınav başvurusunu yapamayanlar için geç başvuru tarihleri başlıyor. Sınav başvuru tarihini kaçıranlar dikkat, KPSS ortaöğretim geç başvuru tarihleri belli oldu. KPSS ortaöğretim geç başvuru tarihi 2024 ne zaman? İşte KPSS ortaöğretim sınav başvurusu ile ilgili tüm merak edilenler…

KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI SONA ERDİ

KPSS oturumlarında 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan ortaöğretim sınavıyla ilgili tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. KPSS ortaöğretim sınavına katılım sağlayacak olan adayların en çok takip ettiği konuların başında sınav başvurusu geliyor. Bilindiği gibi KPSS ortaöğretim sınav başvurusu 18-30 Temmuz 2024 tarihleri arasında alındı. Normal başvuru tarihi sona erdi. Normal başvuru tarihi sürecinde sınav başvurusunu yapamayanlar ise geç başvuru tarihi ile ilgili araştırmalara başladı.

kpss-ortaogretim-gec-basvuru-tarihi-belli-oldu-basvuruyu-kaciranlar-dikkat.jpg

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU TARİHİ

KPSS ortaöğretim sınav başvurusunu kaçıranlar için geç başvuru tarihi başlıyor. 30 Temmuz 2024 tarihine kadar sınav başvurusunu tamamlayamayan adaylar için 6-7 Ağustos 2024 tarihleri arasında geç başvuru imkanı sunulacak. Bilindiği gibi geç başvuru döneminde başvuru yapan adaylar, sınav ücretini yüzde 50 fazla ödemektedir.