KPSS ön lisans başvuru tarihini kaçırmayın! KPSS başvuru ücreti ve başvuru tarihi

Milyonlarca kişinin takip ettiği KPSS sınavı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. 2024 KPSS ön lisans sınav başvuru tarihi ile ilgili son dakika gelişmeleri ve son duyurular arama motorlarında yer almaya devam ediyor.

KPSS ön lisans başvuru tarihini kaçırmayın! KPSS başvuru ücreti ve başvuru tarihi

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ön lisan başvuru süreci takip ediliyor. 2024 KPSS ön lisans sınavına katılım sağlayacak olan adaylar hem başvuru tarihini hem de başvuru ücreti ve sınav tarihini araştırıyor. Sınav tarihi yaklaşırken başvuru süreci de başladı. KPSS ön lisans başvurularının son tarihi de sınava katılım sağlayacak olan adayların gündeminde. Peki, 2024 KPSS ön lisans başvurusu başladı mı? KPSS ön lisans sınav başvurusu ne zaman? KPSS ön lisans son başvuru tarihi hangi gün? KPSS ön lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS ön lisans sınavı ne zaman 2024? İşte tüm merak edilenler…

2024 KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU TARİHİ

KPSS maratonu başladı ve başvurularla ilgili detaylar merak ediliyor. KPSS ön lisans sınavı ile ilgili araştırmalar sürerken sınav başvuru tarihi ve son başvuru ne zaman merak ediliyor. 2024 KPSS ön lisans sınavı için başvurular 13 Haziran tarihinde başladı. Ön lisans son başvuru tarihi ise 2 Temmuz olarak açıklandı. Öte yandan 13 Haziran-1 Temmuz 2024 tarihlerindeki başvuruları kaçıran adaylar için geç başvuru tarihi de belli oldu. KPSS ön lisans için geç başvuru 9-10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek. Geç başvuru yapacak olan adaylar yüzde 50 daha fazla sınav ücreti ödeyecek.

kpss-on-lisans-basvuru-tarihini-kacirmayin-kpss-basvuru-ucreti-ve-basvuru-tarihi.jpg

2024 KPSS ÖN LİSANS SINAV ÜCRETİ

2024 KPSS ön lisans başvuru ücreti de en çok merak edilenler arasında. ÖSYM tarafından yayınlanan KPSS başvuru kılavuzunda yer alan bilgiye göre KPSS ön lisans sınav başvuru ücreti 350 TL. Sınav ücretinizi belirtilen bankalardan veya ÖSYM’nin internet sayfasındaki e-İşlemler’de yer alan ‘Ödemeler’ kısmından kredi kartı veya banka kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

kpss-on-lisans-basvuru-tarihini-kacirmayin-kpss-basvuru-ucreti-ve-basvuru-tarihi-001.jpg

KPSS ÖN LİSANS SINAV TARİHİ 2024

2024 KPSS ön lisans sınavının gerçekleştirileceği gün ve saat sınava katılım sağlayacak olan adaylar tarafından merakla araştırılıyor. Sınav, 1 Eylül 2024 Pazar günü saat 10.15’te başlayacak. Sınav sonuçları ise 20 Eylül 2024 tarihinde açıklanacak.