Acun Ilıcalı Batshuayi transferiyle ilgili konuştu! Artık Galatasaray forması giyecek

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de forma giyen Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi, ezeli rakip Galatasaray’a transferi iddiası büyük ses getirdi. Yılın transfer bombası olarak yorumlanan bu konuyla ilgili Acun Ilıcalı’dan açıklama geldi.

Acun Ilıcalı Batshuayi transferiyle ilgili konuştu! Artık Galatasaray forması giyecek

Belçikalı forvet oyuncusu Batshuayi, Fenerbahçe formasının ardından Galatasaray forması giyecek. Fenerbahçe’nin Yönetim Kurulu Üyesi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Batshuayi’nin takımdan ayrılacağı iddialarıyla ilgili konuştu. Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho’dan gelen rapor doğrultusunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirten Ilıcalı, ‘Biz arzu etseydik Batshuayi’yi takımda tutardık’ dedi. İşte detaylar…

FENERBAHÇE’DE BATSHUAYI AYRILIĞI

Fenerbahçe’nin yıldızı Michy Btashuayi’nin Galatasaray’la anlaşmaya vardığı ve gelecek sezon Galatasaray forması giyeceği iddiaları kısa sürede spor manşetlerinin ilk sıralarına yerleşmiş ve gözler Fenerbahçe yönetimine çevrilmişti. Acun Ilıcalı, Batshuayi’nin takımdan ayrılacağını duyurdu. Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Batshuayi ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirten Ilıcalı, detayları aktardı.

acun-ilicali-batshuayi-transferiyle-ilgili-konustu-artik-galatasaray-formasi-giyecek.jpg

ACUN ILICALI: TARAFTARIMIZ SABIRLI OLSUN

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile yaptıkları görüşmeden bahseden Acun Ilıcalı, Mourinho’dan gelen rapor doğrultusunda Belçikalı forvet oyuncusu Michy Batshuayi ile yola devam etmeme kararı aldıklarını belirtti ve ‘Hocamız Jose Mourinho ile yaptığımız toplantılarda santrafor konusunda başka bir yol haritası belirledik. Transfer çalışmalarımız ve görüşmelerimiz olumlu bir şekilde sürüyor. Taraftarlarımızın bunu da bilmesini istiyorum. Biz arzu etseydik Batshuayi’yi takımda tutardık. Taraftarımız sabırlı olsun ve bize güvenmeye devam etsin.’ dedi.

acun-ilicali-batshuayi-transferiyle-ilgili-konustu-artik-galatasaray-formasi-giyecek-001.jpg