Fenerbahçe Lille rövanş maçı muhtemel 11

Fenerbahçe bu akşam rövanş maçında rakibi Lille’yi konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesinde hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli ekibin muhtemel 11’i merak ediliyor.

Fenerbahçe Lille rövanş maçı muhtemel 11

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe ile Lille’nin muhtemel kadrosu merak ediliyor. Bu akşam Kadıköy’de rakibi Lille ile rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe’nin muhtemel maç kadrosu nasıl olacak, ilk 11’de hangi futbolcular yer alacak merak edilirken maç saati ve maçın yayınlanacağı kanal ile ilgili de araştırmalar sürüyor. İşte Fenerbahçe-Lille rövanş maçı ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE MUHTEMEL İLK 11

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu akşam Lille ile oynayacağı rövanş maçında muhtemel kadrosu şu şekilde;

- Livakovic

- Mert Müldür

- Çağlar Söyüncü

- Djiku

- Ferdi Kadıoğlu

- İsmail Yüksek

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Saint-Maximin

- Dzeko

fenerbahce-lille-rovans-maci-muhtemel-11.jpg

LILLE MUHTEMEL İLK 11

- Chevalier

- Santos

- Meunier

- Diakite

- Ribeiro

- Gudmundsson

- Andre

- Angel Gomes

- Zhegrova

- Haraldsson

- David

FENERBAHÇE-LILLE MAÇI SAAT 20.00’DE

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile kritik bir rövanş maçına çıkmaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe, Kadıköy’de rakibini konuk edecek. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma 13 Ağustos 2024 Salı (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak. Müsabakayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Sanchez’in yardımcılıklarını ise yine aynı ülkeden Inigo Prieto ile Juan Lopez Mir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Guillermo Cuadro olacak. Futbolseverler karşılaşmayı EXXEN platformundan naklen takip edebilecek.