Ayçiçek Yağı, Beyaz Et Ve Kırmızı Et İndirimi! Cüzdanını Kapan O Markete Koşuyor

Market alışverişini indirimini yapmak isteyenler için o marketten Mayıs indirimleri duyuruldu. Beyaz et kırmızı et ve ayçiçek yağı fiyatları dibi gördü.

Ayçiçek Yağı, Beyaz Et Ve Kırmızı Et İndirimi! Cüzdanını Kapan O Markete Koşuyor

Türkiye'de ekonomik kriz özellikle gıda enflasyonunda kendini net olarak gösteriyor. Market raflarında fiyatlar her geçen gün değişirken bazı zinciri Marketler indirim sürprizleri ile vatandaşı memnun ediyor. Ucuz ve ekonomik alışveriş yapmak isteyenler için yine bir zincir marketten indirim sürprizi geldi. O Market kırmızı et ve beyaz et fiyatlarını düşürdü. Ayrıca ayçiçek yağı indirimi de başladı.

Mayıs ayının yeni indirim müjdesi Happy Center marketten geldi. 24 Mayıs tarihine kadar geçerli yeni indirim kampanyasını duyuran Market zinciri, Özellikle kırmızı et beyaz et ve ayçiçek yağı fiyatlarını en dibe çekti. Mayıs ayının son fırsatlarını kaçırmak istemeyenler belirtilen tarihe kadar Happy Center mağazalarına uğramayı İhmal etmesin. İşte Happy Center Mayıs 2024 indirimleri…

MAYIS İNDİRİMLERİ BELLİ OLDU

Happy Center Market zincirlerinde mayıs ayı indirimleri belli oldu. İndirim listesinde özellikle dikkat çeken ürünler var. Ayçiçek yağı fiyatları, kırmızı et fiyatları ve beyaz et fiyatları düştü. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi buzlukları ve dondurucuları doldurmak isteyenler, ayçiçek yağı stoklamak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın. Happy Center'da ayçiçek yağı ve kırmızı et fiyatları şöyle:

Sırma 5 litre ayçiçek yağı pet 199,95 TL,

Dana kıyma kilogram 314 TL

Dana kuşbaşı kilogram 344 TL

Çaykur Tiryaki ve Rize Çay 500 gram 69,95 TL

Mehmet Efendi Türk kahvesi 34,95 TL

Torku Banada 700 gram 89,95 TL

Toz şeker kg. 27, 95 TL

Tat domates salçası 700 gram 28,95 TL

Sütaş kaymaklı 1350 gram yoğurt ve kaymaksız 2000 gram Yoğurt 74,95 TL

Pastavilla makarna çeşitleri 18,95 TL

Happy bebek bezi çeşitleri 89,95 TL

Sinangil 5 kilogram un 79,95 TL

Remax matik 6 kilogram deterjan 99,95 TL

24 MAYIS'A KADAR GEÇERLİ İNDİRİMLER

Bu yıl 27 yıl dönümünü kutlayan Happy Center Market zincirlerinde indirim fırsatları 24 Mayıs'a kadar geçerli Ancak stoklarla sınırlı. O sebeple ekonomik ve ucuz alışveriş yapmak isteyenler fırsatı kaçırmamak için acele edip en yakın şubeye uğrasın.