Binyamin Netanyahu’nun oğlunun paylaşımına bakın! Skandal sözlerle Türkiye’yi hedef aldı

Aylardır Gazze’ye yönelik acımasızca saldırılarına devam eden İsrail, on binlerce sivili katletti. Saldırılarına devam eden İsrail’in son olarak Refah’taki çadırlara bomba yağdırması sonucunda çok sayıda sivil diri diri yanarak hayatını kaybetmişti.

Binyamin Netanyahu’nun oğlunun paylaşımına bakın! Skandal sözlerle Türkiye’yi hedef aldı

Çocuk, yaşlı, genç, kadın, erkek demeden masum sivilleri hedef alan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun oğlundan Türkiye’yi hedef alan skandal bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Türkiye'yi hed’f alan Netanyahu’nun oğlunun bu paylaşımı pes dedirtti. Türkiye’nin toprak bütünlüğünü hedef alan Yair Netanyahu, terör örgütü PKK’nın sözde Kürdistan haritasını paylaştı ve ülkemizi soykırım yapmakla suçladı.

NETANYAHU’NUN OĞLUNDAN SKANDAL TÜRKİYE PAYLAŞIMI

Tüm dünyanın gözü önünde Filistin halkına soykırım yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, aylardır çocuk, kadın, yaşlı, genç demeden masum sivilleri katlediyor. Geçtiğimiz günlerde Refah’taki insan vicdanını sızlatan olayda İsrail’in saldırısı sonucunda çadırlara sığınan çok sayıda sivil yanarak hayatını kaybetmiş, çok sayıda sivil de yaralanmıştı. Dünyanın gözü önünde bu katliam yaşanırken Binyamin Netanyahu’nun 32 yaşındaki oğlu Yair Netanyahu’dan skandal bir paylaşım geldi. Oğul Netanyahu bu paylaşımında Türkiye’yi hedef aldı.

İşte o paylaşım;

binyamin-netanyahu-nun-oglunun-paylasimina-bakin-skandal-sozlerle-turkiye-yi-hedef-aldi.jpg

PAYLAŞTIĞI HARİTAYLA ÜLKEMİZİN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜNÜ HEDEF ALDI

Gazze’de kana doymayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun oğlu Yair Netanyahu, skandal bir paylaşımla ülkemizin toprak bütünlüğünü hedef aldı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye topraklarını da içine alan sözde Kürdistan haritasını paylaştı ve Türkiye’yi Kürtlere soykırım yapmakla suçladı. Oğul Yair Netanyahu’nun ülkemizi hedef alan skandal paylaşımında şu ifadeler yer aldı; ‘Tüm gözler Kürdistan’da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırımı durdurun! Kürdistan’ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye’nin işgaline ve baskına son verin! Özgür Kürdistan!’