Bekarlığa veda partisi yapayım derken ortalığı adeta birbirine kattılar

İspanya'nın Mayorka bölgesinde 30'lu yaşlarındaki 8 İngiliz turist bekarlığa veda partisi esnasındada alkolü fazla kaçırınca ortalığı karıştırdı.

Bekarlığa veda partisi yapayım derken ortalığı adeta birbirine kattılar

Denize alkol şişesi fırlatan ve diğer müşterilerle tartışmaya giren turistlere uyarıda bulunan personelle aralarında gerilim meydana geldi. Restoran personeli ve turistler arasında yaşanan kavganın giderek büyümesi üzerine olaya polis müdahale etti. Turistler polisin müdahalesine de oldukça sert bir karşılık verdi.

bekarliga-veda-partisi-yapayim-serken-ortaligi-adeta-birbirine-kattilar.jpg

GARSON BAŞINDAN VURULDU POLİS YARALANDI

İspanya'nın Mayorka bölgesinde 30'lu yaşlarındaki 8 İngiliz turist bekarlığa veda partisi yaptığı sırada büyük bir kaos yaşanmış oldu. Turistler denize çöp ve bira kutuları atarak müşterileri ve plajda güneşlenenleri rahatsız etmeye başladıklarında restoran personeli tarafından uyarı aldı. Olaya polis müdahale edince ortalık adeta birbirine girdi. Turistler bu defa polise sert tepki gösterdi. Kavgada bir garson başından vuruldu, iki polis de yara aldı.

bekarliga-veda-partisi-yapayim-serken-ortaligi-adeta-birbirine-kattilar-001.jpg

TUTUKLANDILAR

Gözaltına alındıkları esnada kaçmaya çalıştıkları belirtilen İngiliz turistler polis ekipleri tarafından tutuklandı. Yerl basında yer alan haberlerde bekarlığa veda partisi yapanların bu hafta sonu Mayorka'da bir düğüne katılmaya hazırlandığını dile getirdi. Yetkililer bunu henüz doğrulamış durumda değil. Tutuklananlar arasında damat ve sağdıcının olup olmadığı da henüz netlik kazanmadı.