Şebnem Korur Fincancı Cem Garipoğlu'nu aklamak için raporları değiştirmiş!

TTB Başkanın Şebnem Korur Fincancı'nın skandalları bitmiyor. Cem Garipoğlu'nu aklamak için raporları da değiştirmiş!

Şebnem Korur Fincancı Cem Garipoğlu'nu aklamak için raporları değiştirmiş!

TTB başkanı ve PKK sempatizanı olduğu bilinen Şebnem Korur Fincancı, Münevver Karabulut cinayetinde aynı aileden birden fazla sperm örneği bulunması üzerine delilleri karartmak için "başka cesetten bulaştı" demek için oyun kurduğu ortaya çıktı.

Şebnem Fincancı, Tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran Münevver Karabulut cinayetinin İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemesinde, kurumda görevli teknisyeninin bir başka cesede yapılan otopsiden sonra eldiveni çıkarmadan Münevver Karabulut'un otopsisine devam ettiği ve sperm izinin bu sırada bulaştığı belirlendiğini açıklamış.

Bu olayın ciddi bir hata olduğunu söyleyen Fincanci, "Zaman zaman bu tür hatalar olabiliyor. Çünkü böyle bir yanlışlığın ortaya çıkmasıyla yeni bir sanığın araştırılması gündeme geliyor. Bir başkasının töhmet altında bırakılması çok üzücüdür. Dolayısıyla bu tür kurumların sıfır hata ile çalışacak biçimde düzenlenmesine ihtiyaç var" dediği ortaya çıktı.

Fincancı'nın, Uğur Mumcu'nun katli davasında hiç görmediği sanıklara işkence raporu vererek davayı sabote ettiği de iddia edildi.