Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmeleri! Katil amca Salim Güran ve köyde 15 çocuk ölümü

Narin Güran cinayetinde son dakika! Narin Güran cinayetinde itirafçı bir kez daha itirafını değiştirdi. Narin'i amcası Salim Güran öldürdü dedi. İşte Narin Güran'da son dakika gelişmeleri!

Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmeleri! Katil amca Salim Güran ve köyde 15 çocuk ölümü

Narin Güran cinayetinde son dakika gelişmesi yaşanıyor. Narin Güran'ı amca Salim Güran mı öldürdü? İtirafçıdan son dakika gelen cinayet itirafı. İtirafçı böylelikle 3 kez itirafını değiştirmiş oldu!

Narin Güran cinayetinin itirafçısı Nevzat Bahtiyar, bir kez daha itirafını değiştirdi. Nevzat Bahtiyar "Narin'i amcası Salim Güran öldürdü. Narin evin odasında yerde yatıyordu" diyerek cinayetin seyrini bir kez daha değiştirdi.

Nevzat Bahtiyar'dan son dakika tutanaklara geçen itiraflar!

nev.webp

Nevzat Bahtiyar sabah saatlerinde bir kez daha itirafını değiştirdi. Eve gittiğinde Narin'in evin odasında yattığını ifade eden Bahtiyar "Narin'i amcası Salim Güran öldürdü. Salim Beni Arif'in evine çağırdı. Salim Güran bana Narin'i ben öldürdüm dedi" diyerek tutanakları değiştirdi.

Nevzat Bahtiyar'ın bu açıklamaları tutanaklara ilk defa geçti. Ancak anlatılmayan daha bir çok gerçeğin ve ifadelerin çelişkili olduğu biliniyor.

Nevzat Bahtiyar'ın "Narin, annesiyle amcasını ilişkiye girerken gördüğü için öldürülmüş. Sonrasında beni eve çağırıp tehdit ederek cesedini taşıttırdı." demesi üzerine Yüksel Güran ve amca Salim Güran bir kez daha savcıya ifade vermeye gidecek.

Narin Güran'ın öldürüldüğü Tavşantepe Köyü'nde 15 çocuk ölümü daha olduğu ortaya çıktı!

tavs.webp

Tavşantepe köyünde dün bir gerçek daha ortaya çıktı. Köyde 9'u Güran ailesinden olan 15 çocuk daha öldüğü ortaya çıktı!

Narin'in ablası Tülin Güran 2019'da 5 yaşında öldü.

Narin'in annesinin hala torunu olan ikizler Y.A. ve A.a. 1 yaşındayken 5 gün arayla öldüğü.

Narin'in anneannesinin kardeşinin çocukları HS ve FS aynı gün öldüğü.

Narin'in annesinin amca çocuğu F.Ç. ve M.Ç. 2 yaşında öldüğü.

Narin'in annesinin teyze torunu Hy. 5 aylıkken öldüğü.

Narin'in amcasının oğlu Savaş Güran 22 yaşındayken 15 yaşındaki bir çocuk tarafından pamuk tarlasında öldürüldüğü ortaya çıkan başka detaylar.

Hediye Güran'ın Salim Güran'la ilişkisi var mı? Ertesi Gün hapı iddiası!

amca.jpg

Muhtar amca Salim Güran'ın yenge Hediye Güran'la ilişki iddiaları bir kez daha güçlendi. Hediye Güran'ın Narin'in annesi olan eltisi Yüksel Güran ile birlikte eczaneye gidip ertesi gün hapı(gebelik önleyici) aldıkları ortaya çıktı. İddiayı güçlendiren ise Hediye Güran'ın eşi Fuat Güran'ın 1,5 ay evde olmadığı tarihte gebelik önceliyi olması amcayla ilişkisi olduğunu kuvvetlendirdi.