Müge Anlı Şaban Ataş bulundu mu? Sıcak gelişme canlı yayında açıklandı

Müge Anlı Şaban Ataş bulundu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert Şaban Ataş olayında sıcak gelişme canlı yayında açıklandı.

Müge Anlı Şaban Ataş bulundu mu? Sıcak gelişme canlı yayında açıklandı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında son günlerde Şaban Ataş aranıyordu. Muğla Seydikemer'de kaybolan ve ailesinin aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına geldiği Şaban Ataş'ın cinayete kurban gittiği eski eşinin itirafıyla ortaya çıktı. Şaban Ataş'ın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş şekilde bulundu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 22 mart tarihinden bu yana Kayıp olan Şaban Ataş'ı aramak için ailesini Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelmişti. Özellikle Şaban Ataş’ın hala birlikte yaşadığı eski eşi Emine Karabulut'un açıklamaları birkaç çekmiş ve iddialar da cinayet şüphesini kuvvetlendirmişti.

Emine Karabulut ve Şaban Ataş’ın arkadaşı olduğu öğrenilen Burhan arasında bir ilişki olduğu iddia edilirken kısa süre sonra cinayet itirafı geldi.

ESKİ EŞTEN İTİRAF GELDİ

Muğla'da günlerdir kayıp olarak aranan 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın cinayeti kurban gittiği eski eşi Emine Karabulut'un itirafıyla ortaya çıktı. Emine Karabulut, Şaban'ın Burhan tarafından öldürüldüğünü belirterek cesedin yerini gösterdi. Yapılan aramalar sonucunda ceset üstü taşlarla örtülmüş şekilde bulunduğu. Sarıyer mevkiinde bulunan cesedin Şaban Ataş'a ait olduğu da teyit edildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Emine Karabulut, Boşandıktan sonra da Şaban'a taş ile aynı evde yaşamaya devam ederken Burhanettin Öztürk ile de ilişki yaşadığı öne sürülüyordu. Müge Anlı'ya cinayeti itiraf eden Karabulut, itirafında kahvaltı sırasında Şaban ve Burhanettin arasında kavga çıktığını Burhanettin’in kavga sonucu Şaban’ı iple boğduğunu ve sonra cesedi götürdüğünü söyledi.

Cinayetle ilgili olarak Müge Anlı stüdyosunda bulunan Emine Karabulut ve Burhan Öztürk'ün gözaltına alındığı öğrenilirken bir şüphelinin daha gözaltına alındığı bildirildi.