Galatasaray Manchester United maç tarihi UEFA Şampiyonlar Ligi

UEFA Şampiyonlar Ligi maçları futbolseverler tarafından en çok araştırılanlar arasında. Galatasaray-Manchester United maçının tarihi, yayınlanacağı kanal ve diğer tüm merak edilenler arama motorlarında yer almaya devam ediyor.

Galatasaray Manchester United maç tarihi UEFA Şampiyonlar Ligi

Temsilcimiz Galatasaray’ın Manchester United ile oynayacağı maçın tarihi merak ediliyor. Şampiyonlar Ligi grup maçları kapsamında temsilcimiz Galatasaray, rakibi Manchester United’ı sahasında konuk edecek. A Grubu’nda yer alan temsilcimizin kritik mücadelesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Peki, Galatasaray-Manchester United maçı ne zaman? Galatasaray-Manchester United maçı hangi kanalda? Galatasaray-Manchester United maçı saat kaçta? Galatasaray’da eksikler kimler? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇI TARİHİ

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maçında temsilcimiz Galatasaray, sahasında rakibi Manchester United’ı ağırlayacak. Sarı kırmızılı ekibin oynayacağı kritik maç öncesinde karşılaşmayla ilgili merak edilen tüm detaylar araştırılıyor. Galatasaray-Manchester United maçı 29 Kasım 2023 Çarşamba (yarın) saat 20.45’te başlayacak.

GALATASARAY-MANCHESTER UNITED MAÇI HANGİ KANALDA?

RAMS Park’ta oynanacak olan Galatasaray-Manchester United maçı EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Kritik mücadeleyi İspanyol hakem Jose Marie Sanchez yönetecek. Temsilcimiz, İngiliz temsilcisi ile deplasmandaki karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

galatasaray-manchester-united-mac-tarihi-uefa-sampiyonlar-ligi.jpg

GALATASARAY’DAKİ EKSİKLER

Yarın oynanacak maç öncesinde temsilcimiz Galatasaray’daki eksikler merak ediliyor. Sarı kırmızılı ekipte savunmanın önemli oyuncularından Davinson Sanchez, yarın oynanacak müsabakada forma giyemeyecek. Rakip takım Manchester United ise kritik deplasman maçında tam 7 oyuncusundan yararlanamayacak. Kart cezalısı olan Marcus Rashford ile sakatlıkları bulunan Mason Mount, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Jonny Evans, Christian Eriksen ve Casemiro da eksikler arasında.