Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirerek konuşma yetisini kaybetti

Bir dönem izlenme rekorları kıran Avrupa Yakası dizisinde hayat verdiği Gafur karakteri ile büyük beğeni toplayan Peker Açıkalın'ın beyin kanaması geçirdiği ve konuşma yetisini kaybettiği iddia edildi.

Peker Açıkalın, beyin kanaması geçirerek konuşma yetisini kaybetti

Ekmek Teknesi, Avrupa Yakası, Yahşi Cazibe ve Başım Belada gibi birçok başarılı projede rol alan Peker Açıkalın'dan sevenlerini kahreden bir haber geldi. Beyin kanaması geçiren ünlü oyuncunun konuşma yetisini kaybettiği ve bir dizi ameliyat geçireceği ileri sürüldü. Peker Açıkalın, 2011 yılında da kalp krizi geçirerek ölümden dönmüştü. Hayranlarının sağlık durumunu merak ettiği Peker Açıkalın'ın hastane dosyasına gizlilik kararı getirildiği bilgisi edinildi.

peker-acikalin-beyin-kanamasi-gecirerek-konusma-yetisini-kaybetti.jpg

Eşiyle ilgili iddiaları kesin bir dille reddeden eşi Çilem Açıkalın ise "Yalan haber, kaynak ne, kim uydurdu? 4 ay önce opere oldu. Şuan iyi konuşması" şeklinde ifadeler kullandı.
PEKER AÇIKALIN HAKKINDA

1 Mart 1963 tarihinde Kars'da dünyaya gelmiştir. 2 kardeşi bulunmaktadır. Çocukluğu İstanbul Florya'da geçmiştir. Ailesi manifaturacılık yapmaktadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezun oldu. Mezun olduktan sonra Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu tiyatrolarında oyunculuk yapmıştı. İlk defa 1982 yılında “Kim Bunlar?” isimli televizyon programı ile TRT 1 kanalında seyirci karşısına çıkmıştır. 1993 yılında kendi tiyatrosunu açmıştır. “Darbukatör Şeytan” adlı oyunu ile ,Güney Doğu'yu da kapsayan, 36 ilde gerçekleştirdiği bir Türkiye turnesi yapmıştır. Borçlarını ödeyinceye kadar Türkiye turnesi devam etmiştir ve tiyatroyu kapatmıştır