Murat Övüç; İntihar edeceğim

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren Murat Övüç, bu defa para yüzünden ailesiyle yaşadığı sorunlarla gündemde yerini aldı.

Murat Övüç; İntihar edeceğim

Oğluna ve ablalarına tepki gösteren Övüç, "Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim, yeter!' diyerek tepkisini sert bir dille ifade etti. "10 odalı bir malikanede oturuyorum. Kasamı açıp dolarlarımı, eurolarımı öpüyorum" ifadeleriyle adından söz ettiren fenomen Murat Övüç şu sıralar ailesiyle sorunlar yaşamaya başladı.

murat-ovuc-intihar-edecegim.jpg

Son olarak oğlu Burakcan Övüç'un nişanında geline 2 kg altın takan fenomen ailesinden bıktığını dile getirdi. Ablalarını ve oğlunu yerin dibine sokan Murat Övüç adeta veryansın etti. Paylaştığı videoda "İçimde öyle büyük dertler var ki dile getiremiyorum" şeklinde konuşan Murat Övüç sinirlerine hakim olamadı.

murat-ovuc-intihar-edecegim-001.jpg

“DÜŞÜN YAKAMDAN”
"Bıktım" diyerek sitem eden fenomen Övüç, "Düşün yakamdan ya ben 56 yaşındayım, sizi mi düşeneceğim? Bana ne sizden ya? Oğlumdan bana ne? Çok sıkıldım. Bak son kez söylüyorum bana özgürlüğümü verin yeter. Oğlum dahil! Buramdayım, intihar edeceğim, yeter" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. Sonrasında ablalarının para için Silivri'deki evinde birbirine girdiği ve kendisini rezil ettiğini anlatan fenomen bu sebeple o evi terk edip Bahçeşehir'de ev aldığını belirtti. Oğluna da sitem eden Murat Övüç; oğlunu anlatmaya ise destan yetmeyeceğini söyleyerek "Oğlumun harcamalarına bankalar yetmez" ifadelerini kullandı.