Kızılcık Şerbeti 3. sezon bomba değişiklikle başlıyor! Yeni Pembe ortalığı inletecek

Show TV ekranlarında yayınlanan ve geride bıraktığı 2 sezonla büyük ses getiren Kızılcık Şerbeti dizisinin üçüncü sezonu da büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu için gözler Eylül ayında.

Kızılcık Şerbeti 3. sezon bomba değişiklikle başlıyor! Yeni Pembe ortalığı inletecek

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan ve gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla herkesi ekran başına toplayan Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni sezonu iple çekiliyor. Bomba gibi bir sezon finaliyle ikinci sezonuna da noktayı koyan sevilen dizinin üçüncü sezonu ne zaman başlayacak merak edilirken diziyle ilgili iddialar ise ağızları açık bıraktı. Başrollerden biri olan Pembe karakterinin değişeceği ise en çok ses getiren iddialar arasında yer aldı. Yeni Pembe kim olacak, Pembe değişiyor mu, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlıyor, Kızılcık Şerbeti 3. sezon ne zaman başlayacak gibi sorulara yanıt aranıyor. İşte sevilen dizi Kızılcık Şerbeti ile ilgili tüm merak edilenler…

KIZILCIK ŞERBETİ 3. SEZONUYLA GERİ DÖNÜYOR

Yayınlandığı iki sezonuyla ekrana damgasını vuran Kızılcık Şerbeti dizisi üçüncü seznoyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonu büyük bir merakla beklenen dizinin yeni sezon tarihi de izleyiciler tarafından araştırılıyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya yeni isimlerin dahil olacağı konuşuluyor. Kadrosu genişleyecek olan dizinin heyecanının giderek artacağı ve yeni sezonda izleyiciyi büyük sürprizler beklediği belirtiliyor.

kizilcik-serbeti-3-sezon-bomba-degisiklikle-basliyor-yeni-pembe-ortaligi-inletecek.jpg

GÖRKEM’İN ANNEANNESİ GELİYOR

Kızılcık Şerbeti dizisinin kadrosuna usta oyuncu Güler Ökten’in dahil olacağı belirtildi. Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Cevriye Hanım karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Güler Ökten’in Kızılcık Şerbeti dizisinde Görkem’in anneannesi rolünde olacağı konuşuluyor. Pembe karakterine rakip bir karakter olmaya hazırlanan anneannenin torununa çok düşkün, otoriter ve kontrolcü olacağına dair bilgiler de yer alıyor. Anneanne, Görkem’in yaşadıklarından dolayı Pembe ve Fatih’i suçlayacak. Güler Ökten’in dizi kadrosuna dahil olacağına dair iddialarla ilgili henüz usta oyuncudan ve yapım ekibinden herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

kizilcik-serbeti-3-sezon-bomba-degisiklikle-basliyor-yeni-pembe-ortaligi-inletecek-001.jpg