Kenan İmirzalıoğlu , Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor! işte yerine geçecek isim

Ekranların ilgiyle takip edilen programı Kim Milyoner Olmak İster'de sunucu değişikliği olacak.

Kenan İmirzalıoğlu , Kim Milyoner Olmak İster'i bırakıyor! işte yerine geçecek isim

Yeni sezonda oyunculuğa yönelmeyi hedefleyen Kenan İmirzalıoğlu programı bırakma kararı aldı. Yarışmanın sunuculuğunu ise Oktay Kaynarca üstlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Kenan Işık'ın sunumuyla popüler hale gelen Kim milyoner olmak İster'de yeni sezonda sunucu değişikliği meydana gelecek. 5 Ekim 2019'dan bu yana sunucu koltuğunda oturan Kenan İmirzalıoğlu, yeni sezonda oyunculuğa yönelmek istediğini ifade ederek yarışmaya veda etti. Yeni sezonda İmirzalıoğlu'nun yerine sunuculuğu Oktay Kaynarca üstlenecek.

kenan-imirzalioglu-kim-milyoner-olmak-isteri-birakiyor-iste-yerine-gececek-isim.jpg

Gazeteci Mehmet Üstündağ, konuyla alakalı yazdığı yazısında "Kenan İmirzalıoğlu, efendiliği ve başarılı oyunculuğuyla Türk halkının gönlünde taht kurmuş bir isim. Programda da çok beğeniliyordu. Ama belli ki artık yeniden dizi setlerine dönmek istiyor. Keza Oktay Kaynarca da çok seviliyor" şeklinde konuştu.
SON ANDA VAZGEÇMİŞTİ
Diğer yandan Kenan İmirzalıoğlu, bir dijital platformda yayınlanacak 'Ayrılık Da Sevdaya Dahil' dizisiyle görüşme yapmaya devam ediyordu. Oyuncunun başrol olacağı haberleri sevenlerini oldukça heyecanlandırmıştı. fakat iddiaya göre, ünlü isim son anda vazgeçince yerine İbrahim Çelikkol gelmişti. İbrahim Çelikkol'un 'Kemal' rolünü üstleneceği dizi ekim ayında sete çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrol kadın oyuncusu ise uluslararası projelerde rol alan Emine Meyrem olacak.