Kadir Ezildi sözlendi! Tüm Türkiye’nin takip ettiği sözden ilk kareler

En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı. Fırat Türkmen’in kız kardeşi Gamze Türkmen ile hayatını birleştirme yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, bugün paylaştığı evlilik teklifi videosuyla gündemdeydi.

Kadir Ezildi sözlendi! Tüm Türkiye’nin takip ettiği sözden ilk kareler

Sosyal medya fenomeni ve ünlü sunucu Kadir Ezildi evleniyor. Evlilik yolunda ilk adımlar için Erzurum’a giden Kadir Ezildi’den söz ve nişan hazırlıklarından paylaşımlar gelmeye devam ediyordu. Sözden bir gün önce sevgilisi Gamze Türkmen’e evlilik teklif eden Kadir Ezildi, bu özel anı romantik bir videoyla paylaştı ve videoya beğeni ve yorum yağdı. Ekranların ve sosyal medyanın sevilen ismi Kadir Ezildi’nin sözünden de ilk kareler geldi. Annesi ve kardeşi ile komşularıyla birlikte kız evine Erzurum’a giden Kadir Ezildi bu akşam sözlendi. Gamze Türkmen ve Kadir Ezildi’nin sözünden ilk kareler paylaşıldı.

KADİR EZİLDİ VE GAMZE TÜRKMEN SÖZLENDİ

En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi evlilik yolunda ilk adımı attı ve sevgilisi Gamze Türkmen’i ailesinden istedi. Söz akşamından her detayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Kadir Ezildi, nişan gününe kadar hazırlıkların her bir detayını takipçileriyle paylaşacağını söylemişti. Sosyal medyada büyük bir kitlenin takip ettiği Kadir Ezildi’nin söz ve nişan hazırlıkları ve bu süreç de epey gündem oldu. Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen bu akşam aileler arasında evde yapılan sade bir törenle sözlendi.

kadir-ezildi-sozlendi-tum-turkiye-nin-takip-ettigi-sozden-ilk-kareler.jpg

NİŞAN HEM ERZURUM HEM İSTANBUL’DA OLACAK

Kadir Ezildi’nin sözünden kareler gelmeye başlarken nişan için de heyecan dorukta. Kadir Ezildi, nişan merasiminin hem Erzurum hem de İstanbul’da yapılacağını duyurmuştu. 19 Temmuz Cuma günü Erzurum’da kız evinde yapılacak olan nişanın ardından Eylül ayında da İstanbul’da nişan merasimi yapılacak. Düğün tarihi ise henüz belli olmadı.

İşte Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen'in söz merasiminden ilk kareler;

kadir-ezildi-sozlendi-tum-turkiye-nin-takip-ettigi-sozden-ilk-kareler-001.jpg

kadir-ezildi-sozlendi-tum-turkiye-nin-takip-ettigi-sozden-ilk-kareler-003.jpg