Icardi ve Torreira İstanbul gecelerinde görüntülendi

Wanda Nara'dan ayrılan Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, takım arkadaşı Lucas Torreira ile birlikte İstanbul gecelerinde objektiflere yansıdı.

Icardi ve Torreira İstanbul gecelerinde görüntülendi

Ayrılık sonrası bunalımda olduğu iddia edilen yıldız futbolcu, Torreira ile birlikte Etiler'deki bir kulüpte sabah saatlerine kadar eğlendi. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi’nin, Wanda Nara ile ayrılık kararı sonrası zor günler geçirdiği iddia ediliyor. Yıldız futbolcu, Torreira ile birlikte İstanbul gecelerinde kameralara yansıdı.

icardi-ve-torreiara-istanbul-gecelerinde-goruntulendi.jpg

Sabah'ta yer alan bir habere göre Icardi, Lucas Torreira ile birlikte İstanbul gecelerinde eğlendi. Etiler'deki bir kulübe gelen iki yakın arkadaş, mekandan sabah saatlerine doğru ayrıldı. Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla ayrılık kararını duyurmuştu. Nara, "Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

icardi-ve-torreiara-istanbul-gecelerinde-goruntulendi-001.jpg

MAURO İCARDİ HAKKINDA
Mauro Emanuel Icardi Rivero 19 Şubat 1993 yılında hayata gözlerini açmıştır. santrfor mevkisinde oynayan Arjantinli futbolcu. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain'de forma giymiştir. 9 Şubat 1993 tarihinde Arjantin/Rosario’da dünyaya gelen futbolcu, ailesinin iş durumu nedeniyle Atlas Okyanusu’ndaki İspanya toprakları olan Kanarya Adaları’na taşınmıştır. Burada futbola başlayan Icardi, alt yaş kategorilerinde yakaladığı gol istatistikleri sayesinde 13-14 yaşında birçok kulübün radarına girmiştir. FC Barcelona altyapısı olan La Masia’nın yolunu tutmuştur.