Esra Bilgiç'in partneri bomba etkisi yarattı

Son dönemde projeden projeye koşmaya devam eden Esra Bilgiç yeni sezonda Tay Yapım’ın Kanal D için çekeceği “Alboraların Sert Kışı” dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Esra Bilgiç'in partneri bomba etkisi yarattı

Bilgiç'in imza aşamasında olduğu dizi için erkek başrol arayışı da neredeyse son buldu diyebiliriz. Kulis dedikodularına göre Bilgiç'in partneri netlik kazandı. Diriliş Ertuğrul, Bir Umut Yeter, Ramo ve Kanunsuz Topraklar gibi birçok başarılı projede rol alan Esra Bilgiç son olarak Birkan Sokullu ile başrolünü paylaştığı Zamanın Kapıları dizisiyle izleyicisinin karşısına çıktı.

esra-bilgicin-partneri-bomba-etkisi-yaratti.jpg

Yeni sezonda hangi projede yer alacağı oldukça merak edilen güzel oyuncuya Mardin'de çekilecek olan “Alboraların Sert Kışı” dizisi için teklif gitmiş oldu. Tay Yapım imzalı dizinin başrol kadın karakteri Alya için Esra Bilgiç'in imza aşamasında olduğu bilgisi edinildi. Dizide senelerce Kanada’da yaşayan Alya, eşi Cihan’ın ölümü üzerine oğluyla Mardin’e gelecek ve eşi Boran Albora’nın vasiyetini yerine getirmek isterken bir aile kaosunun içine düşecek. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; Esra Bilgiç'in partneri olacak erkek başrol için Ozan Akbaba’yla görüşmelere başlandı.

esra-bilgicin-partneri-bomba-etkisi-yaratti-001.jpg

OZAN AKBABA KİMDİR?
Ozan Akbaba, 9 Haziran 1982 tarihinde Kars'ta hayata gözlerini açmıştır. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, öte yandan film müzikleri de yapmıştır.