Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyada alay konusu oldu

Süper Lig'in başlamasıyla beraber ekranlara dönüş yapan ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'nun yeni tarzı, sosyal medyada büyük ilgiyle karşılandı.

Erman Toroğlu'nun yeni imajı sosyal medyada alay konusu oldu

Erman Toroğlu'nun saçlarında yaptığı değişiklik ve yeni imajı, sosyal medyada adeta alay konusu oldu ve gündemde bomba etkisi yarattı.
Süper Lig, geçtiğimiz akşam oynanan Galatasaray-Hatay spor maçıyla beraber start aldı. Süper Lig'in başlamasıyla birlikte spor yorumcusu Erman Toroğlu da ekranlara dönüş yaptı.

erman-toroglunun-yeni-imaji-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu.jpg

Toroğlu'nun tarz değişikliği tartışmalara yol açtı. Saçlarında değişikliğe giden Toroğlu'nun yeni hali sosyal medyada gündem olmayı başardı.

erman-toroglunun-yeni-imaji-sosyal-medyada-alay-konusu-oldu-001.jpg

ERMAN TOROĞLU KİMDİR?
Erman Toroğlu 24 Kasım 1948 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiştir. Türk eski futbolcu ve hakem, futbol yorumcusu, televizyoncu ve spor yazarıdır. Ankara Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler fakültesi İktisat bölümünde tamamlamıştır. Gençlerbirliği'nde başlayan futbol hayatına sırasıyla Ankara Güneşspor, Mersin İdman Yurdu ve uzun yıllar kaptanlığını yaptığı MKE Ankaragücü'nde devam etmiştir. Futbolculuktan sonra hakemliğe başlamıştır, FIFA kokartı almıştır. Cavit Çağlar'ın davetiyle siyasete girdi ve 1991 seçimlerinde, hocası Aydın Güven Gürkan'ın karşısına Mersin'de DYP'den aday olmuştur. Şansal Büyüka ile uzun yıllardır önce Show TV ve ardından Lig TV'de yayınlanan Maraton adlı programda yorumculuk yapmıştır. Hürriyet gazetesinde yazarlık yapan Erman Toroğlu, 2010-2013 yılları arasında Telegol'de futbol yorumculuğu yapmıştır.