Deniz Masterchef'in ilk haftada eleme adayı olunca herkes aynı yorumu yaptı! Rize’li Mehmet’in ahı…

MasterChef Türkiye'de daha ilk günden yarışmacılara eleştiride bulunan Deniz, Rizeli Mehmet ile gerginlik yaşamıştı.

Deniz Masterchef'in ilk haftada eleme adayı olunca herkes aynı yorumu yaptı! Rize’li Mehmet’in ahı…

Deniz daha ilk hafta gitme adayı oldu. MasterChef Deniz'in sözleri ise gündemde yerini aldı. MasterChef Türkiye'de yeni yarışmacılar belli oldu. "Ben birlikte yarışacağım arkadaşlarımın hak etmesini istiyorum" ifadeleriyle sosyal medyada büyük tepki çeken Deniz öne çıkan isimlerden biri oldu.

deniz-masterchefin-ilk-haftasindan-eleme-adayi-olunca-herkes-ayni-yorumu-yapti-rizeli-mehmetin-ahi.jpg

ÇOK SEVİLMİYORUM

Deniz yedeklerde olan Rizeli Mehmet ile de gerginlik yaşamış ve ikilinin arasında yaşananlar gündem olmayı başarmıştı. Masterchef'te ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Kıran kırana geçen mücadelede yarışmacılardan Ege mezeleri hazırlanması istendi. Meze ağırlıklı bir mutfak hazırlanması istenen yarışmacılar birbirinden güzel tabaklar ortaya çıkardı. MasterChef'in ilk bireysel dokunulmazlığını kazanan ise Alper oldu. Alper ilk gitme adayı tercihini Serhat'tan yana kullanacağını dile getirdi. Alper "Serhat en güçlü aday ve potadan çıkabilecek bir kişi. Stratejik olarak en güçlü adayı seçtim" ifadelerini kullandı. Kırmızı Takım'da oylama sonucu ikinci gitme adayı Deniz oldu. Bir habere göre; 6 oy alıp potaya giden ikinci yarışmacı ise Deniz "Eksiklerim olduğu için yazıldım. İyi bir tabak çıkarsam yazılmazdım. Strateji tabii bu. Çok sevilen bir insan olmadığım için yazıldığımı düşünüyorum" sözleriyle kendini savunmaya geçti.

deniz-masterchefin-ilk-haftasindan-eleme-adayi-olunca-herkes-ayni-yorumu-yapti-rizeli-mehmetin-ahi-001.jpg

Sosyal medyada Deniz'in potada olmasına sevinenler de bulunuyordu. Deniz hakkında "Büyük konuşmamak lazımdı", "İlahi adalet", "Rizeli Mehmet'in ahı" şeklinde yorumları yapıldı.