Berdan Mardini ve Mert Demir’in göğüs kılı diyaloğu dikkat çekti

Şimdilerde Mardin'de kurduğu kozmetik fabrikasıyla gündem olmayı başaran türkücü Berdan Mardini, Mert Demir’i çok sevdiğini ifade ederek aralarında yaşanan ilginç diyaloğu da anlattı.

Berdan Mardini ve Mert Demir’in göğüs kılı diyaloğu dikkat çekti

Ünlü türkücü Berdan Mardini, Kıbrıs’ın Lefkoşa şehrinde sahne aldı. Gazetecilerin Sefo ile kavgası hatırlatıldığında Mardini, “Kavgamız yok ya. O sahnede etek giyince ben de şalvar giyse daha rahat ederdi dedim. Sefo’yu gerçekten çok seviyorum” şeklinde konuştu. Berdan Mardini, meslektaşı Mert Demir’i çok sevdiğini de söyleyerek özellikle Mabel Matiz ile söyledikleri Antidepresan şarkısını çok beğendiğini de belirtti.

berdan-mardini-ve-mert-demirin-gogus-kili-diyalogu-dikkat-cekti.jpg

SENİ DE EPİLASYONA GÖTÜREYİM
Berdan Mardini ayrıca Mert Demir ile yaşadığı bir diyaloğu da anlattı. "Gelirken Mert Demir ile aynı uçaktaydık" ifadelerini kullanan Berdan Mardini şunları söyledi: "Ona ‘Kulağıma küpe takayım mı?’ diye sordum. O da ‘Tak abi’ dedi. Sonra ben de onun göğüs kıllarını ve benim epilasyonlu kollarımı falan göstererek, ‘Seni de götüreyim, böyle epilasyon yapalım’ deyince kahkahalar attık” dedi.

berdan-mardini-ve-mert-demirin-gogus-kili-diyalogu-dikkat-cekti-001.jpg

MERT DEMİR KİMDİR?
Mert Demir 26 Aralık 1993, İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Türk şarkıcı, söz yazarı, prodüktör, yapımcı ve aranjördür. Sahne performansları, retro şovmenliği ve pop, bedroom pop, R&B ve arabesk çok çeşitli müzik tarzlarında performans sergilemesiyle tanınmıştır. Mert Demir gitar, elektro gitar, bas, piyano, klavye ve DJ mikseri gibi çeşitli enstrümanlar çalmakta. Beyoğlu, İstanbul'da doğup büyüyen Demir, çocuk yaşlardan beri müzik ile uğraşmaktaydı. Lise eğitimi bittikten sonra yurt dışına yerleşmeye hazırlanmıştır. Fakat başvurduğu O Ses Türkiye yarışmasından geri dönüş olunca yarışmaya katılmıştır ve finale kadar yükselmiştir.