Asena lüks teknesinde keyifte!

İbo Show'da sergilediği dans performansıyla akıllarda yer edinen bir dönemin en ünlü oryantali Asena evlendikten sonra kendine bambaşka bir hayat kurarak gözlerden uzak bir yaşam sürdürmeye başlamıştı.

Asena lüks teknesinde keyifte!

Asena seneler sonra tekne tatilinde objektiflere yansıdı. İbrahim Tatlıses'in programında yaptığı oryantal danslar ve o dönem özel hayatıyla hafızalara kazınan Asena artık gözlerden uzak bir yaşam sürdürüyor.

asena-luks-teknesinde-keyifte.jpg

2017'de Hasan Dere ile evlendikten sonra Almanya'ya yerleşen ve burada hem restoran açan hem de modaevi kuran Asena uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Bir zamanlar kıvrak danslarıyla sahnelerin tozunu attıran Asena artık bambaşka bir yaşam sürdürüyor Sakin hayatına dair zaman zaman paylaşımlar da bulunan Asena son olarak tekne tatilinde objektiflere yansıdı. Posta'nın bir haberine göre; Asena Bodrum'da görüntülendi ve fiziğiyle mankenlere adeta taş çıkardı. Lüks yatta vakit geçiren Asena akşam saatlerinde manzara karşı keyif yaparken görüntülendi.

asena-luks-teknesinde-keyifte-001.jpg

ASENA KİMDİR?
Asena’nın gerçek adı Onur Çakmak’tır. 1977 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır Gayrımeşru bir çocuk olarak doğan ve üç aylıkken annesi tarafından terk edilen Asena’yı babaannesi Hanife Hanım büyüttü. Babasının adı Burhan Çakmak’dır. Rize kökenlidir. İlkokulun ilk üç yılını Almanya'da okumuştur. Asena'nın çocukluğu Türkiye ile Almanya arasında geçmiştir. İstanbul’da Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nin ardından Marmara Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden de mezun olmuştur.