Tarım Kredi’den alışveriş yapanlar dikkat! Mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı

Tarım Kredi Kooperatif marketlerden alışveriş yapanlara kötü haber var. Raflarda mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı.

Tarım Kredi’den alışveriş yapanlar dikkat! Mide bulandıran görüntüler ortaya çıktı

Tarım Kredi Kooperatifi Market son yıllarda hesaplı fiyatlarıyla tüketicilerin Uğrak noktası olmaya devam ediyor. Ancak Bilecik tam bir vatandaş çektiği görüntüleri paylaşınca sosyal medyada geniş Yankı uyandırdı. Tarım Kredi Kooperatif marketten alışveriş yapan bir vatandaş, raflardaki küflü sucukları görüntüledi. Görüntülere sosyal medyadan da tepki yağdı.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi Market son yıllarda indirimli fiyatları ile tüketicilerin dikkatini çeken ve Uğrak adresi olan Market zincirlerinden Biri haline dönüştü. Tarım Kredi Kooperatifi marketin hesaplı fiyatları nedeniyle birçok vatandaşın tercihi olduğu bilinirken dün akşam gelen bir görüntü ise adeta herkesi şoke etti. Bilecik Merkez İstiklal Mahallesi Dr Şerafettin Akbay Caddesi üzerinde olduğu öğrenilen bir tarım kredi marketin şubesinden alışveriş yapan vatandaş raflardaki küflü sucukları görüntüledi.

O GÖRÜNTÜLER HERKESİ ŞOKE ETTİ

Tarım Kredi marketin Bilecik'te bulunan bir şubesine giden vatandaş, sucukların yer aldığı Buzdolabını açtı. Ancak vatandaş Tarım Kredi Market markalı sucukların uç kısımlarında küflenme olduğunu gördü ve görüntüledi.

tarim-krediden-alisveris-yapanlar-dikkat-mide-bulandiran-goruntuler-ortaya-cikti-1.jpg

YARIM SAAT İÇİNDE TOPLATILDI

Tarım Kredi Market raflarında köprü sucukları görüntüleyen ve büyük şaşkınlık yaşayan vatandaşın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın ardından sucuklar Yarım saat içinde raflardan toplatıldı.

O görüntüler sosyal medyada da geniş Yankı uyandırdı. Tüketiciler Tarım Kredi marketi etiketleyerek yaptıkları paylaşımlarda Yoğun tepkilerini dile getirdi. Olayla ilgili Tarım Kredi Kooperatifi marketlerden ise herhangi bir açıklama yapılmadı.