Madde bağımlısı şahıs cinnet getirdi sokaktaki vatandaşlara bıçakla saldırdı

Bingöl’de yaşandığı kaydedilen olay kan dondurdu. Madde bağımlısı olduğu belirtilen şahsın cinnet getirerek sokaktaki vatandaşlara saldırdığı olayla ilgili Bingöl Valiliği ve Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü’nden peş peşe açıklamalar geldi.

Madde bağımlısı şahıs cinnet getirdi sokaktaki vatandaşlara bıçakla saldırdı

Elindeki bıçakla dehşet saçan madde bağımlısı gencin bıçaklı saldırısı sonucunda 2 vatandaş hayatını kaybetti. Valilik’ten yapılan açıklamada madde bağımlısı olduğu belirtilen şahsın cinnet getirdiği düşünüldüğüne yer verildi ve şahsın emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındığı bilgisine yer verildi. Bıçaklı saldırı olayın 2 vatanda hayatını kaybetti, 7 vatandaş yaralandı. Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bilgisine yer verildi.

MADDE BAĞIMLISI ŞAHIS BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI

Bingöl’de yaşanan olayın detaylarıyla ilgili araştırmalar sürüyor. Bıçaklı saldırı olayı ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü ve Bingöl Valiliği’nden peş peşe açıklamalar geldi. Bahçelievler Mahallesi eski hal mevkisinde yaşandığı kaydedilen olayda; madde bağımlısı olduğu belirtilen bir şahsın elindeki bıçakla etrafındakilere saldırdığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi.

madde-bagimlisi-sahis-cinnet-getirdi-sokaktaki-vatandaslara-bicakla-saldirdi.jpg

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı. Bıçaklı saldırı olayı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü, ihbar üzerine bölgeye intikal eden ekiplerin geniş güvenlik önlemleri alarak konuya müdahale ettiğini ve olayla ilgili tahkikat başlatıldığını kaydetti. Bingöl Valiliği de olayın saat 13.30 sularında meydana geldiğini belirttiği açıklamasında; cinnet getirdiği düşünülen madde bağımlısı bir şahsın kesici aletle sivil vatandaşlara saldırdığını, saldırı sonucunda 2 vatandaşın vefat ettiğini, yaralanan 7 vatandaşın da Bingöl Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığını aktardı. Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren şahıs emniyet güçleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Konuyla ilgili adli işlemler devam ediyor.

madde-bagimlisi-sahis-cinnet-getirdi-sokaktaki-vatandaslara-bicakla-saldirdi-001.jpg