Ege Denizi’nde korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER 2 Haziran 2024

AFAD’dan aktarılan son dakika bilgisinde Ege Denizi’nde bir deprem meydana geldiği yer alıyor. Son dakika deprem haberleri araştırılırken depremin büyüklüğü ve merkez üssü de araştırılanlar arasında.

Ege Denizi’nde korkutan deprem! AFAD SON DEPREMLER 2 Haziran 2024

Ege Denizi’nde büyüklüğü 4.2 olarak ölçülen bir deprem meydana geldi. İzmir’de de hissedildiği belirtilen depremin yerin 7 kilometre derinliğinde yaşandığı aktarılırken AFAD’dan depremle ilgili son dakika açıklaması geldi. Depremin İzmir merkez de ve İzmir’in bazı ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi.

EGE DENİZİ'NDE DEPREM

Bugün saat 11.53 sularında Ege Denizi'nde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının büyüklüğü 4.2 olarak kayıtlara geçerken AFAD'dan depremle ilgili bir son dakika açıklaması geldi. AFAD, 2 Haziran 2024 Pazar günü saat 11.53'te meydana gelen depremle ilgili bilgilendirmede bulundu.

ege-denizinde-korkutan-deprem-afad-son-depremler-2-haziran-2024.jpg

DEPREM İZMİR'DE DE HİSSEDİLDİ

AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında depremin Ege Denizi'nde meydana geldiği ve büyüklüğünün 4.2 olarak ölçüldüğü bilgisine yer verildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin İzmir merkezden ve İzmir'in ilçelerinden de hissedildiği belirtilirken depremle ilgili herhangi olumsuz bir durum bildirilmedi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Depremi hisseden vatandaşlar kısa süreli korku ve panik yaşadı.