Pazartesi okullar tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi resmi tatil mi okul var mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla resmi tatil araştırmaları başladı. 19 Mayıs resmi tatiller arasında yer alıyor. Öğrenciler ve veliler 19 Mayıs ile ilgili tatil araştırmalarına devam ederken gözler Pazartesi’ye çevrildi.

Pazartesi okullar tatil mi? 20 Mayıs Pazartesi resmi tatil mi okul var mı?

19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geliyor. Resmi tatil günlerinden biri olan 19 Mayıs’ta resmi kurumlar ve okullar tatil oluyor. 2024 yılında Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs’ta resmi tatil var mı, Pazartesi günü okula gidilecek mi merak ediliyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi resmi tatil mi? 19 Mayıs’ın ertesi 20 Mayıs’ta okul var mı, tatil mi? 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi, değil mi? Pazartesi okullar tatil mi? İşte detaylar…

19 MAYIS PAZAR GÜNÜNE DENK GELİYOR

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayram da diğer Milli bayramlar gibi resmi tatiller arasında. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda 1 günlük resmi tatil uygulanmakta. 2024 yılında 19 Mayıs, Pazar gününe denk geliyor.

pazartesi-okullar-tatil-mi-20-mayis-pazartesi-resmi-tatil-mi-okul-var-mi.jpg

20 MAYIS PAZARTESİ OKUL VAR MI?

19 Mayıs Pazar gününe yani hafta sonuna denk geldiği için gözler haftanın ilk günü ve 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs Pazartesi gününe çevrildi. 20 Mayıs Pazartesi günü resmi tatil mi, okul var mı, okula gidilecek mi merak ediliyor. Öğrenciler ve veliler 20 Mayıs Pazartesi günü ile ilgili araştırma yapıyor. 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü resmi tatil değildir. 20 Mayıs Pazartesi okullar açık olacak.