LGS sınavı zor muydu kolay mıydı? LGS 2024 yorumları geldi

2 Haziran tarihinde gerçekleştirilen LGS sınavı ile ilgili araştırmalar sürüyor. LGS 2024 ile ilgili yorumlar araştırılmaya başlandı. LGS sınavı zor muydu, kolay mıydı soruları da gündemde. Sınava katılım sağlayan öğrenciler bu soruyu yanıtlıyor.

LGS sınavı zor muydu kolay mıydı? LGS 2024 yorumları geldi

2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar (bugün) gerçekleştirildi. Sınava katılım sağlayan öğrencilerin sınavla ilgili yorumları merakla bekleniyor. Hem sınava giren hem de gelecek yıl LGS sınavına katılım sağlayacak olan tüm öğrenciler 2024 LGS sınavı yorumlarını yakından takip ediyor. Peki, 2024 LGS zor muydu? LGS sınavı zor muydu, kolay mıydı? 2 Haziran LGS sınavı zor muydu? Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri soruları zor muydu, kolay mıydı? İşte 2024 LGS sınavı ile ilgili yorumlar…

2024 LGS SINAVI TAMAMLANDI

2024 Liselere Geçiş Sistemi tamamlandı. 2 Haziran 2024 Pazar günü iki oturum şeklinde gerçekleştirilen LGS sınavı sona erdi. Sınavın sona ermesi ve LGS soruları ve cevap anahtarlarının yayınlanmasının ardından gözler sınava katılım sağlayan öğrencilerin yorumlarına çevrildi. LGS sınavı zor muydu, kolay mıydı merak ediliyor. Gelecek yıl LGS sınavına katılım sağlayacak olan öğrenciler de bu yılki LGS soru ve cevapları ile sınava giren öğrencilerin sınavla ilgili yorumlarını yakından takip ediyor.

ZOR DİYEN DE VAR KOLAY DİYEN DE

2024 LGS sınavı ile ilgili yorumlar gelmeye başladı. 2024 LGS soruları ve cevap anahtarının yayınlanmasının ardından sosyal medyada da sınav yorumları yapılmaya başlandı. Sınava katılım sağlayan öğrencilerden sınavın kolay olduğunu söyleyen de var zor olduğunu söyleyen de.

lgs-sinavi-zor-muydu-kolay-miydi-lgs-2024-yorumlari-geldi.jpg2024 LGS sınavı ile ilgili sosyal medyada yer alan genel yorumlar ise şöyle;

- LGS’de sözel bölüm çok kolaydı ama sayısal bay zordu.

- LGS’de Türkçe’den okuduğunu anlama, yorumlama ve muhakeme türünden sorular ağırlıktaydı

- Sınav çok iyi geçti ama Matematik biraz zordu

- LGS çok zordu. Bir sene mezuna bırakacağım gibi

- Fen Bilgisi zordu. Umarım istediğim liseyi kazanabilirim

- Sözel kolaydı ama sayısal baya zordu