TOKİ'den SÜPER kampanya! Ayda 7000 TL taksitle 2+1 ev satışta

TOKİ’den süper ucuz konut kampanyası geldi. Ayda sadece 7000 TL taksitle 2 + 1 ev sahibi olma fırsatı sizi bekliyor.

TOKİ'den SÜPER kampanya! Ayda 7000 TL taksitle 2+1 ev satışta

TOKİ ucuz konut kampanyaları haziran ayı için başladı. 81 ilde peş peşe yeni kampanya duyurusu yapan toplu konut idaresi Başkanlığı, şimdi de vatandaşlara ayda sadece 7000 TL taksitle ucuz konut fırsatı sünüyor. TOKİ’nin yeni kampanyasında 2+1 3 +1 evler satışa çıkıyor. İşte TOKİ ucuz konut projesi olan iller ve başvuru şartları…

TOKİ’den milyonlarca vatandaşa ucuz ev fırsatları sunulmaya devam ediyor. Vatandaşı kira derdinden kurtaran ve kira öder gibi ev sahibi olma fırsatları sunan TOKİ 81 ilde yeni projeleri ile hizmet veriyor. TOKİ’nin haziran ayında yapılacak kura çekimi tarihleri belli oldu. Ayda 7000 TL taksitle ev sahibi olmak isteyenler başvuru şartlarını hemen incelesin.

tokiden-super-kampanya-ayda-7000-tl-taksitle-21-ev-satista-1.jpg

TOKİ’DEN YEPYENİ BİR KONUT FIRSATI DAHA

Toplu konut idaresi Başkanlığı tarafından Türkiye’nin 81 ilinde bir çok farklı proje yürütülüyor. Haziran ayında da yeni konut projeleri duyulmaya devam ediyor. TOKİ Kırıkkale projesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. Yeni projeye 2000 TL katılım bedelini ödeyenler hemen dahil olabiliyor. Yapılacak kura çekimi sonucunda adı kurada çıkanlara ayda 7000 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

TOKİ KONUT SATIŞI 3 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

TOKİ Kırıkkale projesi konut satışı 3 Haziran‘da başlıyor. Başvurular ise 7 Haziran tarihine kadar kabul edilecek. Başvuru ücreti olan 2000 TL katılım bedeli ziraat bankası şubelerine yatırılacak. Başvurusunu bu şubeye yapanlar aynı zamanda kura katılımı için formda dolduracak. TOKİ konut projesine katılmak için Kırıkkale ilinde ikamet ediyor olmak gerekiyor. E-Devlet’ten başvuru yapmak isteyenler ise en geç 6 Haziran 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlayabilecek.

tokiden-super-kampanya-ayda-7000-tl-taksitle-21-ev-satista-2.jpg

TOKİ KIRIKKALE PROJESİ DETAYLARI

TOKİ Kırıkkale projesi yuva ilçesi içinde yer alıyor. Proje kapsamında satışa çıkacak konut sayısı 20 olarak açıklandı. Verilecek peşinat bedeli ise %25 olarak belirlendi. TOKİ Yuva Konut Projesi‘ne katılmak isteyenler için ev fiyatları metrekareye ve evin büyüklüğüne göre değişiklik gösteriyor. TOKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.