SSK ve Bağ-Kur Emeklisi Dikkat! Açıklama Geldi: Maaş Ödeme Günleri Değişti

SSK ve Bağ-kur emeklisi için son dakika açıklaması geldi. Haziran 2024 emekli maaşı ödeme takvimi duyuruldu. Peki emekli maaşı ödeme günleri değişti mi?

SSK ve Bağ-Kur Emeklisi Dikkat! Açıklama Geldi: Maaş Ödeme Günleri Değişti

Haziran ayı emekli maaşları ne zaman yatacak? Bayram öncesi emekli maaşları yatar mı? SSK ve Bağ-kur emeklisi milyonlarca kişi maaş ödeme takvimini merakla bekliyordu. Özellikle Kurban Bayramı’nı rahat geçirmek isteyenler bayram öncesi maaş ödemelerinin yapılmasını talep ediyordu. Haziran 2024 emekli maaşı ödeme takvimi duyuruldu. Sosyal güvenlik kurumu, milyonlarca emeklinin maaş ödemelerinin ne zaman hesaplara yatacağını açıkladı.

Emekliler Kurban Bayramı öncesi maaş ödemelerini yakından takip ediyor. Bayram ikramiyesi ödemeleri hesaplara yatmaya başladı ancak Haziran 2024 maaş ödeme takvimi de merak ediliyordu. Özellikle maaşların bayram öncesine çekilmesini isteyen emekliler sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrı yapıyordu. Peki haziran ayı emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ödeme takvimi değişti mi?

HAZİRAN AYI MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ AÇIKLANDI

Haziran ayı emekli maaşı ödeme tarihleri SSK ve Bağ-kur emeklisi tarafından merakla takip ediliyor. Çünkü memur emeklisinin maaş ödemeleri zaten bayramdan önce hesaplara geçecek. SSK ve bağ-kur emeklisi de ödeme günlerinin erkene alınmasını talep ediyordu. Son dakika açıklaması az önce geldi.

Ne yazık ki emekli maaşı ödeme takvimi değişmedi. Yani SSK ve bağ-kur emeklisinin ödemeleri erken yatmayacak tam tarihlerinde yatacak. Özellikle bayrama denk gelen ödemelerinde bayramda yapılacağı öğrenildi. Yani 17-18-19 Haziran‘da maaş alan emekliler maaş ödeme tarihlerinde IBAN numaralarından emekli maaşlarınız çekecek. SSK ve Bağ-kur emeklisinin haziran ayı maaş ödemeleri 17 - 28 Haziran arasında tamamlanacak.

ssk-ve-bag-kur-emeklisi-dikkat-aciklama-geldi-1.jpg

BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEMELERİNDE SONA GELİNDİ

Diğer yandan emekliler için bayram ikramiyesi ödeme takvimi de işliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının hemen ardından bayram ikramiyesi ödemelerinin 10 Haziran ile 14 Haziran tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu. Memur ve bağ-kur emeklisi için ödemeler 10-11 Haziran tarihlerinde tamamlandı. SSK emeklisinin ödemeleri de bugünden itibaren IBAN numaralarına yatmaya başladı. 14 Haziran itibari ile tüm emeklilerin maaş ödemeleri tamamlanmış olacak böylece emekliler bayram ikramiyesini almış bir şekilde bayrama girecek.